Vévodkyně na nože? Kate a Meghan musely ke královně!

Meghan Markle a Kate Middleton

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. prosince 2018 19:58

Královna Alžběta (92) pořádá každý rok vánoční oběd pro celou královskou rodinu. V Buckinghamském paláci se schází až 40 lidí!Slavnost letos nevynechali ani manželky princů Harryho a Williama Meghan Markle (37) a Kate Middleton (36)! A to ani přesto, že to mezi nimi v poslední době údajně pořádně vře.

Královna nedá dopustit na rodinné tradice. Jednou z nich je i každoroční vánoční oběd, kterého se účastní všichni členové královské rodiny

Kromě královny a jejího manžela Filipa (97) rodinné setkání nevynechali ani William a Harry s manželkami, které jsou prý na nože! O tom, jaká atmosféra na obědě panovala, média příliš nemluví.

Hodně se ale naopak rozebírá vztah mezi vévodkyněmi i fakt, že Meghan s Harrym se stěhují z Kensingtonského paláce – údajně kvůli neshodám s Kate! „Obě jsou zcela rozdílné. Stěhování je nejlepší řešení pro všechny, " řekl zdroj z královské rodiny.

Objevila se také zpráva, že Kate a Meghan stráví Vánoce mimo paláce, jen aby se jedna druhé vyhnuly. Zatímco Harry a Meghan měli být s královnou, William, Kate a jejich děti měli odjet k Middletonovým!

 Zdá se ale, že šlo jen o drby. Podle nejnovějších informací totiž oba páry budou o Štědrém večeru dělat společnost královně!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William Královna Alžběta II. Velká Británie