Kevin ze Sám doma je zpět! Macaulay Culkin si zapakoval svou nejznámější roli!

Culkin, Macaulay si zopakoval roli Kevina ze Sám doma 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. prosince 2018 15:08

Macaulay Culkin alias legendární rošťák Kevin McCallister se vrací! Tedy alespoň na chvíli. Své fanoušky potěšil návratem ke kořenům - k filmu Sám doma, který neodmyslitelně patří k Vánocům a který pravidelně vysílají české televize!

Po filmech Sám doma a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku se Culkin objevil v reklamě „Znovu sám doma s Google Assistant“. Video, které se objevilo na YouTube, vidělo za necelý den 6,7 milionů lidí.

A není se co divit! Fanoušky filmu pobaví narážky na kultovní scénky z prvního filmu. A sám Macaulay, který se pral se závislostí na lécích, se na chvíli opět změnil v kluka, kterého rodiče zapomněli doma“

I když.. Tentokrát už není tak malý. A jeho domov je vybavený moderními technologiemi. „Jaké aktivity mám na dnešek naplánované?“ ptá se Kevin svého Google Home Hubu. „Na dnešek máte jednu událost – dům sám pro sebe,“ dozví se Kevin.

Nechybí ani legendární scénky holení, skákání po posteli či objednávání pizzy. A také strašidelný kotel a dvojka lupičů Harry a Marv, které od vykradení domu odrazí fingovaná párty.

Témata: Macaulay Culkin film Sám doma Google