Otec vévodkyně Meghan je zoufalý: Říkají mi, proč už k*rva nejsem ticho!

Thomas Markle 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. prosince 2018 20:53

Thomas Markle, otec vévodkyně Meghan, opět dostal do hledáčku médií. Pokouší se totiž znovu svou dceru zkontaktovat! Naposledy to přitom nedopadlo právě nejlépe!

Manželka prince Harryho už se svým 74letým otcem dávno přerušila kontakt, ale Thomas Markle se podle serveru stanice FoxNews nenechal jen tak odbýt! Neustále se s ní snaží spojit. Dokonce se prý s žádostí o pomoc obrátil na svou bývalou manželku Doria Ragland!

Doriu podle médií požádal, aby se Meghan zeptala, proč mezi ně postavila tak vysokou stěnu!

„Byl jsem odstrčený a nemohu zůstat potichu. Zkoušel jsem to mnohokrát, ale ona a Harry jsou prostě zticha,“ postěžoval si Thomas. „Všichni mi říkají, proč na to prostě nezapomenu. A proč už k*rva nejsem ticho. Také to, že Meghan se mnou nemůže mluvit, protože bych pak vyzradil všechna její tajemství. Ale to jsou hlouposti,“ tvrdí Markle.

Thomas se podle médií několikrát podílel na skandálech spojených s Meghan, teď se ale už poněkolikáté snaží všechno urovnat. „Napsal jsem Meghan dvoustránkový dopis, ptal jsem se jí, proč věří tím lžím. Také jsem byl za Doriou a ptal jsem se jí, proč se mnou naše dcera nemluví. Kdyby se mnou mluvila, věci by mohly být jiné,“ je přesvědčen otec vévodkyně.

Jak se zdá, Markle také touží po tom, aby mohl vidět své vnouče, které se mu již brzy narodí. „Velmi Meghan miluji. Chci, aby ona a Harry měli krásné a zdravé miminko a úžasný život. Chci ale i to, aby přestali věřit lžím,“ dodal Thomas.

Témata: Thomas Markle Meghan Markle Princ Harry