Rytmus to pořádně podělal? Je absolutně nechutný, neprošel by ani IQ testem! útočí rodina Jasminy

Rytmus (Patrik Vrbovský) 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. prosince 2018 12:10

Raper Patrik Vrbovský alias Rytmus si zadělal na pořádný malér. Kvůli jeho písni vypukla na Slovensku hádka obřích rozměrů. A zapojila se do ní i rodina jeho přítelkyně Jasnimy Alagič.

Jak už vás stars24.cz informoval, Rytmus doplatil na to, že se ve svých textech naváží do řady slovenských umělců, jejichž produkce mu nevoní. Naposledy si vzal na paškál zpěváka Paľa Drapáka, kterého ponížil natolik, že nervy praskly i jeho manželce Janette.

"Ubohost nejvyššího zrna. Jsem zklamaná, znechucená a cítím neskutečnou křivdu. Kdo si, Ty Rytmus Kingu, který si bereš do své neohrabané huby jméno mého muže v nechutné a nicneznamenající "písničce" ??? Ty, kdo "hodnotíš" talent dětí v pěvecké soutěži ... ???! ... kdo používáš auto-tune na hlas vždy když se pokoušíš vyloudit alespoň pár tónů, které by měly znít cca jako zpěv? Ty, který uděláš max jeden velký koncert za rok a to se symfonickým orchestrem, abys zaujal aspoň něčím, co má uměleckou hodnotu, ačkoliv můj Palko zpívá 360 koncertů za rok," schytal to od ní Rytmus.

"Hnus a zloba ... to je náš slovenský "rapový guru" ... ale teď si to přepískl, milý Patriku Vrbovský. Protože můj muž je člověk, který si zaslouží úctu a respekt ... o ostatních zúčastněných na tomto "díle" se nebudu vyjadřovat, protože nějaký zfetovaný Čistý ... ani nevím co přesně ... mi za to nestojí ... a Ty , Ego, raději dělej letní hity, neboť to Ti jde a těmito featuring se pouze ztrapníš a je mi tě líto ... trapko ... a vlastně jen to jsem chtěla, že Janette Drapákovou se opravdu nevyplatí nasírat ... tolik k první adventní požehnané neděli ...," dodala Janette.

Tím to ale ani zdaleka neskončilo. Schytal totiž pořádnou nálož i od slovenské zpěvačky Dominiky Staré, která je sestřenicí Jasminy Alagič. 

"Je ověšený řetězy od kola, slovenská gramatika je pro něj španělská vesnice, je maximálně nechutný a já osobně bych si o něj ani koloběžku neopřela, ani nákupní tašku bych na něj nepověsila. Dělá ostudu skutečným umělcům, přičemž ho poslouchají pouze děti, které se hledají a při jeho ‚skvostech‘ se tak akorát ztratí. On nemůže Paľa urazit, to se povede pouze inteligentovi a tenhle ‚pán‘ by neprošel ani IQ testem. Divím se, že jeho ego ještě nevyhlásili za nejvyšší vrchol Slovenska," napsala na sociální síti.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič