Co si ho bereš do huby usmrkanče?! Rytmusi, neumíš zpívat, seš ubožák! Zfetovanej! Jasmino, pošli ho do... Na Slovensku vypukla válka!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. prosince 2018 9:18

Raper Patrik Vrbovský alias Rytmus nízkým sebevědomím rozhodně netrpí. Není ale jediný. Kvůli jedné z jeho písní teď vypukla na Slovensku válka, a protistrana nejde pro peprné výrazy také daleko!

Rytmus se ve svých textech naváží do řady slovenských umělců, jejichž produkce mu nevoní. Naposledy si vzal na paškál zpěváka Paľa Drapáka, kterého ponížil natolik, že nervy praskly i jeho manželce Janette.

Vytočil ji text skladby, která vznikla ve spolupráci s jeho dalšími kolegy. "Toto není bežná hudba pre dementov obmedzených, aby diktovali, ako hrať by nám to malo. Ne, že by ma to nejako sralo, ale konečne pochopte, že nefrázujem jak jeblý Drapák Palo," zpívá v ní například Rytmus. Tím ale příval vulgarit z jeho strany nekončí.

Na text zareagovala Janette Drapáková, které ruply nervy. "Můj muž je pro mě prostě vším. Je to nejšlechetnější, nejspravedlivější a nejférovější člověk, který žije absolutně příkladným a následováníhodným životem. Každému komu může, pomůže, každý rok absolvuje několik desítek charitativních akcí, pečuje o opuštěná zvířátka, je tím nejoddanějším přítelem, nejskvělejším manželem a člověkem, který je důkazem, že gentlemani, dobří muži a dokonalí otcové zcela nevymřeli a já jsem nejšťastnějším ženou na světě," napsala na sociální síti.

Pak to ale začalo naplno: "Pak mi přijde echo, že jméno mého muže, toho úžasného a fantastického člověka, si do huby berou novodobí "recitátoři", kteří v životě dokázali udělat kariéru pouze na základě odporných vulgarismů, nenávisti, nechutnosti, hejtu a špinění lidí, kterým nesahají ani po kotníky. Ubohost nejvyššího zrna. Jsem zklamaná, znechucená a cítím neskutečnou křivdu. Kdo si, Ty Rytmus Kingu, který si bereš do své neohrabané huby jméno mého muže v nechutné a nicneznamenající "písničce" ??? Ty, kdo "hodnotíš" talent dětí v pěvecké soutěži ... ???! ... kdo používáš auto-tune na hlas vždy když se pokoušíš vyloudit alespoň pár tónů, které by měly znít cca jako zpěv? Ty, který uděláš max jeden velký koncert za rok a to se symfonickým orchestrem, abys zaujal aspoň něčím, co má uměleckou hodnotu, ačkoliv můj Palko zpívá 360 koncertů za rok," rozjela se.

"Ty, který se nonstop navážíš do médií, protože Tobě a Tvému "Egu" ukřivdili tvrzením, že "nedejbože" se svojí přítelkyní, které se zoufale snažíš zničit tvým hulvátským chováním její docela slušně najetou kariéru, čekáte bejby? Se nestydíš, Ty usmrkanče? Ty k mému muži můžeš tak akorát vzhlížet a učit se, jaké to je být normálním a správným mužem! Za každou cenu zaujmout, i na úkor dobrého a lety vybudovaného jména opravdového zpěváka a umělce? Je mi z tebe zle ... a Tobě, milá Jasmino, upřímně přeji, aby si dostala rozum a poslala někam tohoto přemotivovanýho "Kinga," který je tak nechutný, že už teď vím, že žádnou normální ženu, nemůže udělat šťastnou, a čím dříve se zbavíš toho paskvilu, tím dříve si usnadníš život," útočí dále rozzuřená manželka.

"Hnus a zloba ... to je náš slovenský "rapový guru" ... ale teď si to přepískl, milý Patriku Vrbovský. Protože můj muž je člověk, který si zaslouží úctu a respekt ... o ostatních zúčastněných na tomto "díle" se nebudu vyjadřovat, protože nějaký zfetovaný Čistý ... ani nevím co přesně ... mi za to nestojí ... a Ty , Ego, raději dělej letní hity, neboť to Ti jde a těmito featuring se pouze ztrapníš a je mi tě líto ... trapko ... a vlastně jen to jsem chtěla, že Janette Drapákovou se opravdu nevyplatí nasírat ... tolik k první adventní požehnané neděli ...," uzavřela Janette.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Palo Drapák Janette Drapáková