Královské tajemství: Mezi manželkami Williama a Harryho to skřípe! Meghan dohnala Kate k slzám!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. listopadu 2018 10:37

I když se oficiálně tváří jako kamarádky, už si vévodkyně Kate a Meghan pořádně vjely do vlasů! Důvodem byla svatba Meghan a prince Harryho!

Svatby jsou pořádně náročné události -a dvojnásob to platí pro svatby královské. Tlak na Meghan, která se přivdala do britské panovnické rodiny, byl obrovský. Není proto divu, že byla nevěsta v pořádném stresu.

Zamilovaný pár musel řešit řadu krizí – od problémů s Meghaniným otcem Thomasem Marklem, až po požadavky královské rodiny a snaze dodržet prastaré tradice.

Podle informací deníku The Daily Telegraph mela svatba velmi negativní vliv na vztah mezi Meghan a Kate! Mohly za to prý svatební přípravy, konkrétně hádka o šaty pro družičky. Podle Daily Beast Meghan dohnala Kate, která byla tehdy po porodu malého Louise velmi emotivní, až k slzám!

V době svatby Harryho a Meghan měla princezna Charlotte tři roky a spolu se svým bratrem Georgem patřila mezi hvězdy královské svatby. Zdá se ale, že před oním velkým dnem se věci trochu zvrtly a že věci nebyly tak pohádkové jak to bylo prezentováno veřejnosti.

„Kate právě porodila prince Louise a byla opravdu velmi emotivní," nechala se slyšet manželka prince Charlese Camilla. Daily Telegraph tvrdí, že k incidentu došlo v době, kdy byla Meghan rozrušená požadavkem královny, aby měla na hlavě jiný diadém, než který si sama vybrala.

Královské zdroje se snaží všechny problémy a neshody mezi dvěma páry ututlat, ale nedá se nevšimnout si, že Harry a Meghan se od Williama a Kate stěhují jinam! A vztahy mezi Kate a Meghan tomu zřejmě hodně napomohly!

Témata: Meghan Markle Vévodkyně Kate Kate Middleton Královská svatba královská rodina (gbr)