Harry a Meghan skrývají velké tajemství! Tohle se svět nesmí dozvědět!

Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. listopadu 2018 16:45

Informace o tom, že princ Harry s manželkou Meghan už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci, je už několik dní veřejným tajemstvím. Míří do menšího sídla zvaného Frogmore House, který leží na pozemku u hradu Windsor. A ačkoliv je známo, jak sídlo vypadá nyní, nikdo neví, v co se promění.

Důvodem stěhování měly být původně spory Harryho s bratrem Williamem. Nakonec se ukázalo, že za těmito neshodami nestojí bratři, ale jejich manželky. Meghan Markle a Kate Middleton se podle všeho nesnesou.

Důvody ale protentokrát ponechme stranou. Královský pár se přestěhuje do menšího sídla zvaného Frogmore House. A už nyní se spekuluje o tom, že v novém sídle bude k dispozici deset pokojů včetně herny, tělocvičny nebo fitness studia.

Meghan chce ložnice využít proto, aby jejich očekávané děťátko mělo co nejlepší péči. Frogmore House přitom sloužil jako domov pro služebnictvo. Čeká ho ale rekonstrukce a také vyřešení otázky týkající se bezpečnosti. Dům obklopují rozsáhlé zahrady, ty jsou ale jen oplocené malým plotem. To je pro královský pár pochopitelně nedostatečné zabezpečení.

Jak přesně ale má dům vypadat a jaké budou na pozemku zabezpečovací prvky je přísně střeženým tajemstvím. Podle serveru The Sun natolik střeženým, že přístup k plánům na přestavbu domu a pozemku budou mít jen předem vybrané prověřené osoby.

Architektonické plány i systémy ochrany budou zapečetěny a veřejnost je podle serveru nikdy nebude mít šanci spatřit. Přestavbu musí schválit místní zastupitelé, do územního plánu se ale nic z toho nedostane.

"Tyto změny se často týkají posílení bezpečnosti prostor a mohou obsahovat informace, u nichž si žadatel přeje, aby je územní plánovací orgán zvážil, ale které nebudou zpřístupněny v územním plánu," tvrdí zdroj serveru.

Předpokládá se, že přestavba domu na honosné královské sídlo vyjde na miliony liber. Přesnou částku se ale dozví jen správci vládního grantu, z něhož peníze na přestavbu poputují. I v tomto případ si dá totiž královský pár záležet na to, aby nedošlo k úniku informací a aby veřejnost nevěděla, jakou bude mít jejich sídlo hodnotu.

Témata: Princ Harry Meghan Markle