Kdo vyštval Harryho a Meghan? Všechno je jinak, peklo v královském paláci dělá tato osoba!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. listopadu 2018 17:02

Princ Harry s manželkou Meghan už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. Před několika dny tuto informaci potvrdil sám palác, o důvodech ale odmítl spekulovat. Nejprve se proto média domnívala, že se královský pár musí odstěhovat kvůli princi Williamovi. Nyní se ukazuje, že je to jinak.

Důvodem stěhování měly být podle britských médií spory Harryho s bratrem Williamem. Daily Mail ale tvrdí, že za těmito spory nestojí bratři, které od malička spojovala smrt matky, princezny Diany.

Údajně jsou na vině jejich manželky. Meghan Markle a Kate Middleton se podle všeho nesnesou, což zvyšuje napětí mezi Harrym a Williamem. A než aby bratři riskovali, že se pohádají, raději se jeden z párů přestěhuje.

Obě manželky přitom navenek vypadají usměvavě a spokojeně. Podle blízkého přítele rodiny ale Meghan kašle na stanovená pravidla, což Kate dohání k nepříčetnosti. 

Dalším důvodem ke stěhování ale údajně má být i fakt, že se Meghan chce stěhovat. Míří totiž do menšího sídla zvaného Frogmore House, který leží na pozemku u hradu Windsor. A budou se tam mít rovněž královsky.

V novém sídle bude mít k dispozici deset pokojů včetně herny, tělocvičny nebo fitness studia. A Meghan chce ložnice využít proto, aby jejich očekávané děťátko mělo co nejlepší péči. Frogmore House přitom sloužil jako domov pro služebnictvo. Čeká ho ale rekonstrukce.

Bude se také muset vyřešit také otázka bezpečnosti. Dům obklopují rozsáhlé zahrady, ty jsou ale jen oplocené malým plotem. To je pro královský pár pochopitelně nedostatečné zabezpečení.

Harry a Meghan nyní bydlí v domě zvaném Nottingham Cottage na pozemku Kensingtonského paláce v západním Londýně. Palác je také domovem rodiny Harryho staršího bratra Williama, který má s vévodkyní Kate tři děti. Harry a Meghan nicméně i po přesunu do Windsoru budou mít v Kensingtonském paláci své oficiální kanceláře.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) Princ William Kate Middleton