Slavná tenistka zabila důchodce! Soudu se vyhnula!

Venus Williamsová

Autor: ČTK

21. listopadu 2018 12:00

Případ autonehody z loňského června, při níž zemřel starší muž, pro americkou tenisovou hvězdu Venus Williamsovou definitivně skončil. Média v USA s odkazem na soudní dokumenty uvedla, že pětinásobná vítězka Wimbledonu se s pozůstalými dohodla na vyrovnání.

Osmatřicetiletá Williamsová havarovala 9. června v Palm Beach Gardens, když vyjížděla ze své rezidence na rušnou šestiproudovou dálnici a do jejího vozu v rychlosti 65 km/h narazilo auto starších manželů.

Osmašedesátiletá řidička Linda Barsonová vyvázla se zlomenou rukou, o deset let starší manžel Jerome Barson však utrpěl zranění hlavy, jemuž o 13 dnů později podlehl.

BBC News - Venus Williams agrees settlement in fatal Florida car crash https://t.co/iA54mbMCYs I’m sorry it’s very Sad #WHY should #VenusWilliams have to settle just because it’s Venus Williams

— Simon Francis (@AbarthF1) 21. listopadu 2018

Policie vyšetřování uzavřela s tím, že Williamsová před fatální srážkou dopravní přestupek nespáchala. Právníci rodiny Barsonových, kteří požadovali po slavné tenistce nespecifikované odškodné, však s výsledkem vyšetřování policistů nesouhlasili a trvali na žalobě. Podrobnosti páteční dohody o vyrovnání zveřejněny nebyly.

Témata: Venus Williamsová