Hurikán Meghan otřásá královskou rodinou: Mezi královnou a manželkou Harryho roste napětí!

Princ Harry a Meghan Markle 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. listopadu 2018 19:12

Meghan Markleová pořádně otřásla královskou rodinou, díky čemuž získala přezdívku „hurikán Meghan". Za vše prý může její neochota dodržovat určité královské konvence. To se alespoň šeptá v kuloárech!

Šušká se, že mezi Meghan a královnou Alžbětou roste napětí například kvůli způsobu, jakým se žena prince Harryho obléká. Panovnici se nelíbí třeba to, že Meghan ráda nosí šaty černé barvy, která je tradičně spojována se smutkem. Nadšená není ani z toho, že žena jejího vnuka nosí oblečení od nebritských návrhářů!

„Meghan už bylo řečeno, že se musí začít oblékat méně jako hollywoodská hvězda a více jako členka královské rodiny,“ prozradil bulváru nejmenovaný zdroj z paláce. Meghan prý Alžbětu naštvala třeba tím, že se nechce držet jejího příkladu a nosit klobouky!

Další rozbroje údajně vypukly kvůli šatům, které na sobě Meghan měla v říjnu na premiéře muzikálu Hamilton. Šaty totiž končily několik palců nad koleny – a nová členka královské rodiny tak ukázala víc, než by měla!

Meghan se navíc postarala o rozruch kvůli jejímu chování k personálu paláce. Vstává v pět ráno a všude prý personálu nechává papírky se svými nápady a požadavky. Denně jich prý napíše alespoň šest nebo sedm!

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. Velká Británie