Královna si před svatbou zavolala prince Harryho: Nekompromisní slova o Meghan!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. listopadu 2018 19:45

Být členem královské rodiny není vždy snadné. O tom se už před svatbou přesvědčila i tehdy láska prince Harryho (34) Meghan Markle (37)! Královna Alžběta (92) si prý k sobě Harryho zavolala a řekla mu, že Meghan „nemůže mít všechno, co chce".

Královna řekla svému vnukovi, že jeho snoubenka nemůže mít na hlavě diadém, ve kterém se chtěla vdávat, protože zelené smaragdy „mohly pocházet z Ruska".

„Byla to opravdu ostrá výměna názorů mezi královnou a princem Harrym. Řekla mu, že Meghan nemůže mít všechno, co chce, a že bude mít diadém, který jí vybere ona,“ prozradil deníku Metro zdroj blízký královské rodině.

Meghan tak na sobě diadém, který byl vyroben pro královnu Marii na její svatbu v roce 1932.

Reportér Robert Jobson ve své knize tvrdí, že Harry řekl zaměstnancům před královskou svatbou: "Co Meghan chce, to Meghan dostane." Po tomhle proslovu si ale prý královna nechala Harryho zavolat a ujasnila si s ním některé věci.

Meghan prozradila, že si vybírala z ozdob, které byly součástí královské svatební výstavy. Podle jejích slov byla velmi šťastná, že si z nekonečného množství šperků mohla vybrat ty, které se jí nejvíce líbily.

Harry a Meghan potom šli přímo do Buckinghamského paláce, aby se setkali s královnou. Ta schválila jeden diadém, který mezi ostatními vyčníval. Princ Harry byl nadšený tím, jak dobře hlava monarchie vybrala, protože jeho vyvolená v něm vypadala opravdu skvěle.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. Královská svatba