Vulgární Rytmus šokoval Slovensko: Jasmina kvůli jeho nadávkám skončí na dlažbě!

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. listopadu 2018 18:28

Jasmina Alagič si zásnubami s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským pořádně zavařila! Když pár po půl roce oznámil zásnuby, nebyl to takový šok – do světa totiž pár denodenně vykřikoval slova o osudové lásce. Jenže to, co přišlo pak, vyrazilo dech celému Slovensku!

Zpráva o svatbě slovenské moderátorky a rappera způsobila hotové peklo. Kontroverzní Rytmus se obul do moderátorů televize Markíza, kteří o jeho zásnubách mluvili v přímém přenosu v televizi. A neštítil se přitom ani vulgárních slov a hodně ošklivých nadávek, které zveřejnil na své sociální síti.

Když moderátoři pořadu Teleráno Adriana Poláková a Daro Richter mluvili o zásnubách Jasminy a Rytmuse, ukázali i dlouho očekávanou fotografii prstenu, kterou Rytmus zveřejnil. Na ní bylo přes prsten napsáno – Nekradněte mi fotky, vy koko*kovci.

Moderátoři Telerána na snímek s takovým popiskem nebyli připraveni, a když to viděli na obrazovce, byli oba překvapeni. Richter se nezmohl na slovo a jeho kolegyně Adriana Poláková se začala smát. Jejich reakce si všiml i sám Rytmus, který je začal sprostě urážet. Padala i slova jako šlapky, k*eténi a buzeranti. „Nedělej pí*oviny, nebo ti vrazím facku z obou stran, až ti hlava ulítne ty darmošlapko,“ napsal Rytmus k výrazu Richtera.

To ale naštvalo Markízu natolik, že na rappera poslala právníky. „Televize Markíza se absolutně distancuje od vulgárních a agresivních projevech pana Vrbovského, kterými se prezentoval v návaznosti na použití fotografií zveřejněných na jeho veřejném profilu,“ uvedla stanice.

„Způsob jaký zaútočil na naše moderátory považujeme za neadekvátní a jsme připraveni podniknout další právní kroky. Portál markiza.sk použil materiál zveřejněný na veřejném profilu pana Vrbovského v souladu s právními předpisy,“ dodala Markíza podle Blesku.

Přijde Jasmina kvůli Rytmusovi o práci? Rytmus si nikdy servítky nebral, přesto jeho vyjádření může teď mít velkou dohru nejen pro něj, ale i pro Jasminu! Zřejmě si totiž neuvědomuje, že právě díky Markíze se jeho snoubenka proslavila. A navíc si i on díky stanici přišel na pořádné peníze! Ale s tím teď může být konec!

Jasmina se osvědčila nejen v SuperStar, ale i v dalších pořadech Markízy. I díky tomu dostala nabídku zapojit se do show Tvá tvář zní povědomě – slovenské verze pořadu Tvoje tvář má známý hlas. „Určitě mi tato show pomohla, protože dostávám více nabídek na soukromé moderování," pochvalovala si nedávno Alagic pro deník Nový čas.

Jenže jak se zdá, další takovou nabídku už kvůli Rytmusovi nedostane! Slovenské deníky se odkazují na zdroje přímo z televize, které tvrdí, že po skončení pořadu Tvoja tvár znie povedome spolupráce Jasminy a Markízy úplně skončí. „Na nějaký čas o ní nebudou psát a ani jí nějak promovat,“ prozradil deníku Plus jeden den zdroj.

Oficiálně ale stanice tyto informace nepotvrdila. „Nebudeme se k danému tématu vyjadřovat," napsal Novému času ředitel PR a marketingu televize Markíza Michal Borec.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič TV Markíza Slovensko