Zasnoubení Rytmuse a Jasminy: Dara Rolins šokovala svými slovy!

Dara Rolins 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. listopadu 2018 10:21

Když se rozcházeli, tvrdili, že zůstávají přátelé. Jenže Patrik „Rytmus“ Vrbovský na nic nečekal a hned se vrhl do nového vztahu, což vyvolalo ostré výměny slov i řadu nepříjemných incidentů. A po sedmi měsících svou přítelkyni Jasminu Alagič dokonce požádal o ruku! Co na to říká Dara Rolins?

Rytmus a Dara tvořili pár dlouhých sedm let. Fanoušci už pomalu očekávali svatbu, místo toho ale přišel rozchod! Rapper se ale rychle oklepal a po sedmi měsících poklekl, aby dal prsten své nové lásce.

Dara sice nezmínila jejich jména, přesto jejich zasnoubení nepřímo komentovala na sociálních sítích. „Mějte i vy krásný večer,“ napsala na svém Instagramu s tím, že ona žije v přítomnosti.

„Upřímně jim gratuluju a přeju jim štěstí,“ doplnila pro server Expres zpěvačka, který podle svých slov nechce jejich zasnoubení rozpitvávat. „K tématu já a Patrik se hodlám vyjadřovat pouze v souvislosti s hezkou minulostí, kterou si chci pamatovat tak, jak byla napsaná. Vzpomenout si hodlám tak často, jak já budu chtít. Nic dalšího se mě netýká, tudíž mi to může být jedno,“ vysvětluje blondýnka.

Prozradila také, že věří v karmu, takže nikdy nepřeje nikomu nic jiného než štěstí. „To, že popřel naši minulost, mě zamrzelo, ale aby mě to mrzelo dál, to bych v tom musela být emočně zainteresovaná dál, což opravdu nejsem. Už dlouho. Že se zasnoubili, jim proto opravdu upřímně přeju,“ dodala Dara.

Odmítá představu, že by byla nějaká chudinka, která doma truchlí a snaží se někoho honem ulovit. „Spousta lidí mi říká nebo píše do komentářů ‚neboj, určitě si někoho najdeš‘, já však nikoho nehledám. Úplně mě vytáčí představa ženy třesoucí se strachem ze samoty. Prý bez muže musí být zákonitě nešťastná. Prostě chudinka,“ naštvala se zpěvačka.

Co když je to ale přesně naopak a v čase porozchodovém prožíváme nirvánu? Proč jsou ženy litovány a jen málokoho napadne na situaci pohlédnout z nějaké jiné stránky? Například že rozchod znamená úlevu, jako v mém případě,“  dodala v rozhovoru pro magazín Grade Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)