Strach o život: Známý herec je na tom zle, do bytu mu volali záchranku i policii!

Ján Kroner

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. listopadu 2018 9:16 | Aktualizováno: 7. listopadu 2018 21:46

Oblíbený herec Ján Kroner (62) už roky bojuje s vážnými psychickými problémy. Slovenský umělec, kterého si Češi pamatují jako dřevorubce Ondru z pohádky Nebojsa, dokonce úplně zmizel z divadelních prken a televizních obrazovek. Teď se ale jeho stav ještě více zhoršil!

Již téměř deset let trápí Kronera psychické problémy, které ho vyřadily z běžného života. Herec, který zářil v seriálech Ordinace v růžové zahradě či Profesionálové, se léčil v několika psychiatrických zařízeních.

V minulosti herec podstupoval ambulantní léčbu. Pomoci se mu snažila i jeho rodina - několik let žil u sestry v Považské Bystrici či u syna Jakuba v Bratislavě. Letos na jaře byl umístěn do domova sociálních služeb v bratislavské Petržalce a zdálo se, že jeho zdravotní stav je již stabilizovaný. Dokonce se spekulovalo, že by opět mohl hrát!

Po odchodu z domova sociálních služeb herec žil v bytě v Bratislavě, to jeho zdravotnímu stavu to neprospělo. Teď prý ale Kroner podle slovenského deníku Nový čas přestal užívat léky a jeho stav se rapidně zhoršil. 

„Janko na tom začal být velmi špatně. Syn Jakub a exmanželka museli dokonce zavolat záchranku, aby mu pomohla," prozradil zdroj Nového Času. Do Kronerova bytu byla dokonce přivolána i policie!

Záchranáři byli nuceni herce vzít s sebou, protože jeho zdravotní stav byl skutečně velmi vážný. Deník s odkazem na své zdroje uvádí, že Kroner je od minulého úterý hospitalizován v Univerzitní nemocnici v Bratislavě. Není na tom prý dobře.

Témata: Ján Kroner Slovensko