Rytmus do toho skočil po hlavě: Požádal Jasminu o ruku! Co na to Dara Rolins?

Rytmus (Patrik Vrbovský) 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. listopadu 2018 8:40

Patrik „Rytmus“ Vrbovský to s Jasminou Alagič myslí opravdu vážně! Po půl roce randění ji požádal o ruku. A reakce Dary Rolins na sebe nenechala dlouho čekat!

Přestřelky mezi Rytmusem a jeho bývalou přítelkyní Darou Rolins ještě úplně neskončily, Patrik se už ale naplno žene do chomoutu! Prozradil, že svou přítelkyni, moderátorku Jasminu Alagič, požádal o ruku!

„Staneš se ženou mého života? Řekla ANO. Stalo se to v Bosně v Tuzle, okolo půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední sekundy netušila, že ten prsten jsem od čtvrtka nosil u sebe,“ popsal na sociálních sítích rapper, jak k tomu došlo.

Netají se tím, že je ze všeho nadšený. Navíc si tak trochu rýpnul do Dary když naznačil, že Jasmina je pro něj mnohem lepší než ona! „Bylo to krásné, plné emocí a tak přirozené. Na tento moment jsem čekal celý život a povím vám, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku, je nepopsatelně nejkrásnější pocit, jaký jsem zažil,“ básnil Rytmus.

Dara se ovšem snaží ukázat, že je úplně nad věcí. „Mějte i vy krásný večer,“ napsala na svém Instagramu poté, co Patrik novinku zveřejnil. Dodala, že ona žije v přítomnosti. Patrika ani Jasmínu sice nezmínila, i její fanoušci ale hned pochopili, že tento status patří právě jim.

„I tebe ještě jednou někdo požádá,.“ utěšovala zpěvačku jedna z jejích fanynek. Jenže Dara tvrdí, že o něco takového nestojí! „Juj, tak to je to poslední, po čem toužím,“ přiznala blonďatá kráska s tím, že teď je šťastná.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Dara Rolins