Camila Cabello ovládla ceny MTV!

Camila Cabello

Autor: ČTK

5. listopadu 2018 8:48

Při udělování ocenění MTV Europe Music Awards (EMA) za nejoblíbenější videoklipy evropského vysílání hudební televize MTV triumfovala v neděli večer v severošpanělském Bilbau americká zpěvačka kubánského původu Camila Cabellová. Jedenadvacetiletá Cabellová ovládla hlavní kategorie nejlepší píseň, nejlepší umělkyně i nejlepší video.

Cabellová, která zazářila s hitem Havana si pro ceny šla v červené večerní róbě a stačila přitom pozdravit i svou kamarádku a soupeřku Arianu Grandeovou, která však tentokrát vyšla naprázdno.

Mladé publikum v aréně Bizkaia často hlasitě vřeštělo, zvláště při vystoupeních raperky Nicki Minaj, která získala ceny v kategoriích nejlepší hiphopový počin a nejlepší zevnějšek.

Za nejlepšího nováčka byla vybrána 26letá americká raperka Cardi B. Trofej za nejlepší živé vystoupení získal teprve 20letý kanadský zpěvák Shawn Mendes.

Během dvouhodinové show vystoupili také americká zpěvačka Halsey, Španělka Rosalía, britská rocková kapela Muse nebo hvězdný francouzský dýdžej David Guetta.

Cenu pro globální ikonu obdržela americká popová legenda Janet Jacksonová, která je na scéně už více než 40 let. Na galavečeru vystoupila bosá a při struhující choreografii zazpívala píseň Made For Now, do kterého vmísila úryvky ze songů All For You a Rhythm Nation.

Témata: Camila Cabello