Dara poslala Rytmuse definitivně k šípku? Poslala mu hodně drsná slova!

Dara Rolins 8

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. října 2018 10:44 | Aktualizováno: 23. října 2018 11:03

I když spolu už dlouhé měsíce nejsou, budí vztah Dary Rolins a Patrika Rytmuse Vrbovského vášně. Chvílemi to dokonce vypadá na otevřenou válku! Zpěvačka teď ale naznačila, že už by byla ráda, kdyby jí Patrik ze života zmizel!

Dara Rolins si postěžovala, že se už několik dní řeší, že přidala na svůj youtubový kanál duet s Rytmusem. „Prý si nedám pokoj a provokuju,“ napsala zpěvačka. Tak to prý ale není.

„Ne, že bych byla tak sebestředná a myslela si, že jste to všichni zaregistrovali, ale pro ty, kteří ano, na upřesnění – interpreti řeší hudbu, cestu, jak ji k vám dostat už řeší někdo jiný. A ani v tomto případě nejde o jednoho člověka, ale tým lidí, kde má každý na starost něco jiného,“ vyvrací Dara domněnky, že video vyvěsila ona.

Prý jí je jedno, kdy tam její kolegové písně přidávají, ona sama jen ví, co přidávají. A tak se podle ní na YouTube objevily všechny písničky z alb ETC, ke kterým se nebudou točit videoklipy – a ne jen onen jeden duet s Rytmusem!

Rýpnula si i do těch, kteří její účet na YouTube spravují. „Oceňuji váš timing. V těchto pohnutých časech se mi taková pěkná kauzička extrémně hodí,“ zažertovala Dara.

Už nedávno v rozhovoru pro iDnes.cz Dara prozradila, že Rytmuse už nechce řešit. „Rozešli jsme se a každý si jdeme svou cestou,“ zdůraznila zpěvačka. „Patrika jsem milovala, jako všechny muže před ním, s kterými jsem měla vztah, a nemám důvod na ně házet špínu,“ vysvětlovala.

Rytmus prý navíc zdaleka nebyl nejdůležitějším mužem jejího života. Se zpěvákem Matějem Homolou (45) z kapely Wohnout má desetiletou dcerku.„Matěj, na rozdíl od Patrika, bude do mého života patřit díky Lauře celý život,“ prozradila Dara.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)