Jasmina se bojí Dary Rolins? Rytmusova přítelkyně vycouvala ze společné akce!

Jasmina Alagič 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2018 11:26

Tichá válka mezi Darou Rolins (45) a její expartnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským (41) hýbe slovenským showbyznysem! Bývalí partneři si vyměňují pořádně ostré odkazy a jejich sliby o tom, že zůstanou přáteli jsou dávno pryč. Daře se teď navíc pokouší vyhnout i Rytmusova nová láska!

Zatímco Rytmus dává světu jasně najevo, že na daru už nemyslí a že hoří láskou k moderátorce Jasmině Alagič (29), zpěvačka je momentálně bez partnera.

Rytmusovy ženy se teď měly setkat v Londýně na prestižní akci, ale Jasmina na poslední chvíli vycouvala! Do Británie daru a Jasmínu pozvala společnost s mobilními telefony. „Pro Česko je tváří Dara a pro Slovensko právě Jasmina. Je tam představení nového modelu. Obě tam měly být a měli letět jedním letadlem. Dara však do anglické metropole odešla v předstihu již v pátek, protože se chtěla setkat s přítelkyní z dětství,“ cituje deník Nový čas zdroj blízký zpěvačce.

Před pár dny se tak zdálo, že se setkání a prohození pár zdvořilostních slov nevyhnou. Jenže pak přišel zvrat! Jasmina účast na akci zrušila. „Prý kvůli zdravotním problémům. Včera natáčela show Tvoja tvár znie povedome (slovenská verze show Tvoje tvář má známý hlas, pozn. redakce), ale vypadala zdravá,“ tvrdí zdroj z Jasminina okolí.

Logicky se tedy nabízí otázka, zda se Jasmina jen nechtěla vyhnout Daře a zda pozvání do Londýna neodmítla právě kvůli ní! Samotná moderátorka ale má vlastní vysvětlení.

„Momentálně natáčíme Tvoja tvár znie povedome, to je pro mě priorita nyní. A se společností Huawei máme naplánované další akce, na které se už nyní těším,“ vymlouvala se Jasmina, která v odpovědi o Daře záměrně nemluvila, i když se jí na ni novináři přímo zeptali.

Jak poznamenal deník Nový čas, natáčení pořadu bylo v pondělí a odlet do Anglie měl být naplánován dnešek. Zdá se tedy, že práce Jasmině – navzdory jejím slovům - v odletu nijak nebránila!

Je téměř jisté, že pokud by k setkání došlo, zřejmě by se nedaly čekat úsměvy a milá objetí jako naposledy. Dara těžce nesla, když Rytmus z youtubového kanálu odstranil zamilovanou skladbu 8. říjen, kterou jí v minulosti věnoval k výročí.

Zpěvačka jeho chování kritizovala. Právě 8. října zveřejnila status o tom, jak bude patrik vždy patřit do jejího srdce. Rytmus její slova pochopil po svém a zaútočil. „Daro, k čemu je toto dobré? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Od ledna jsme od sebe a je už říjen. Už je to 9 měsíců!“

Témata: Jasmina Alagič Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)