Manželka prince Harryho Meghan je těhotná!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. října 2018 10:21 | Aktualizováno: 15. října 2018 11:02

Manželka prince Harryho, vévodkyně ze Sussexu Meghan, je těhotná. Jejich první dítě by se mělo narodit na jaře příštího roku, oznámil dnes Kensingtonský palác.

"Jejich královské výsosti vévoda a vévodkyně ze Sussexu s radostí oznamují, že vévodkyně ze Sussexu očekává na jaře 2019 dítě," oznámil palác.

Nyní 34letý Princ Harry, vnuk královny Alžběty, který je šestým v pořadí následnictví na trůn, se oženil s o tři roky starší americkou herečkou Meghan Markleovou letos v květnu.

„Jejich královské výsosti oceňují veškerou podporu, kterou získali od lidí po celém světě od jejich květnové svatby, a jsou potěšeni, že mohou sdílet tuto radostnou zprávu s veřejností,“ dodává Kensingtonsklý palác.

Radostnou novinku Meghan a Harry oznámili královně Alžbětě II. a zbytku celé královské rodiny na páteční svatbě princezny Eugenie. Veřejnost se pak o děťátku dozvěděla v pondělí ráno.

Harryho starší bratr William a jeho choť vévodkyně Kate už mají tři děti - prince George, princeznu Charlotte a prince Louise.

Meghan už dříve uvedla, že až bude těhotná, přestěhuje se za ní do Británie její matka Doria Ragland, aby jí s péčí o miminko pomohla. Doriu prý už viděli, jak v kalifornské Pasadeně chodí na kurzy péče o dítě. Meghan totiž nechce, aby se o dítě starala chůva.

Témata: Meghan Markle Princ Harry