Rytmus drsně zaútočil na Daru! Poslal jí tento vzkaz!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. října 2018 9:05

Od rozchodu uplynul nějaký ten pátek, Dara Rolins ale přesto zavzpomínala na to, že by nyní ona a Patrik Vrbovský alias Rytmus oslavili sedmé výročí jejich prvního rande! Tím ale slovenského rappera vytočila!

„Osmý říjen byl, je a vždy bude. A ať jsou dnes karty rozdány jakkoliv, vím, že tomuto datu a písničce vždy budu věnovat zvýšenou pozornost,“ přiznala na sociálních sítích Dara. Rytmus v roce 2012 složil píseň 8. Október, kterou věnoval své tehdejší přítelkyni Daře Rolins jako dárek k ročnímu výročí prvního rande.

A i když už spolu nejsou, přiznává zpěvačka, že ji píseň stále dostává do kolen! „Na ten pocit, když jsem si ji poprvé pustila, nechci nikdy zapomenout. I díky těmto emocím vím, co znamená milovat,“ svěřila se.

Není to přitom tak dlouho, co Patrik ze svého profilu písničku smazal. „To, že kromě mých fotek vymazal Patrik ze svého YouTube kanálu i tuto písničku, je vlastně dalším důkazem, jak jsou lidé odlišní už v těch základních životních principech,“ dodala.

Zřejmě to ale neměla dělat. Do Dary se totiž na sociální síti prudce obul její expřítel. „Daro, na co je tohle dobré? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Od ledna jsme rozejití a je už říjen. To je 9 měsíců!!! Dopřej nám štěstí, jako ho přejeme i my tobě, a nevracej se do minulosti,“ vzkázal ji.

„Co od nás chceš? Máme si pouštět každý rok píseň 8. október a dívat se naše společné fotky? Nevěřím, že by si toto dělala, kdybys měla nového chlapa,“ píše dále Rytmus.

„Je to choré. Na co ta fotka s malou Lolou? Jaký je cíl? Proč to hraní na city osamělým mámám? Pojďme si žít naše krásné životy a neřešme něco, co už není. Přeju ti novou lásku a pokoj,“ dodal ostře.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)