Odveta Dary Rolins za smazané fotky a video: Z jejích slov o Rytmusovi jde mráz po zádech!

Dara Rolins 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. října 2018 11:02 | Aktualizováno: 8. října 2018 12:10

I když spolu už několik měsíců nejsou, zapomínala Dara Rolins na to, že právě dnes by ona a Patrik Vrbovský alias Rytmus oslavili sedmé výročí jejich prvního rande! Navíc připomněla i písničku, kterou jí před šesti lety Patrik napsal k jejich prvnímu výročí!

„Osmý říjen byl, je a vždy bude. A ať jsou dnes karty rozdány jakkoliv, vím, že tomuto datu a písničce vždy budu věnovat zvýšenou pozornost,“ přiznala na sociálních sítích Dara. Rytmus v roce 2012 složil píseň 8. Október, kterou věnoval své tehdejší přítelkyni Daře Rolins jako dárek k ročnímu výročí prvního rande.

Rytmus v songu zpívá o tom, jak se se zpěvačkou sblížil a že by s ní chtěl strávit celý život. Píseň je směřovaná i Dařině dceři Lauře, kterou má s hudebníkem Matějem Homolou. „Navždy tě budu milovat, navždy při tobě stát", zpívá v ní Rytmus.

A i když už spolu nejsou, přiznává zpěvačka, že ji píseň stále dostává do kolen! „Na ten pocit, když jsem si ji poprvé pustila, nechci nikdy zapomenout. I díky těmto emocím vím, co znamená milovat,“ svěřila se.

Není to přitom tak dlouho, co Patrik ze svého profilu písničku smazal. „To, že kromě mých fotek vymazal Patrik ze svého YouTube kanálu i tuto písničku, je vlastně dalším důkazem, jak jsou lidé odlišní už v těch základních životních principech,“ rýpnula si do svého expřítele Dara.

„Kdybych popřela minulost, své emoce, lásky, popřu sebe a každé slovo, které jsem vypustila z pusy. A bála bych se, že i všechna další vyznání a sliby, které vypustím a dám komukoliv jinému, ztratí tím pádem na váze,“ nepřímo varovala Rytmusovu novou přítelkyni Jasminu Alagič, že ji může čekat stejný osud jako ji. 

Zároveň ale své fanoušky vyzvala, aby v jejích úvahách nehledali žádnou lítost nebo patetickou nostalgii. „Usmívala jsem se tehdy, usmívám se i teď, protože 8. říjen nejde vymazat ze mě. I když odhlédnu od toho všeho, Patrika mám stále ráda. Byla jsem to já, kdo s ním žil, takže jsem tím pádem jediná, kdo si eventuálně může stěžovat,“ uvedla s tím, že svoje slova nepíše proto, aby pak v komentářích někdo někomu nakládal.

„Nepotřebuji ani politovat, ani utvrzovat v tom, že jsme se k sobě i tak nehodili. Hodili. A ve své době, protože každý vztah má „svůj čas“ - to všechno mělo své kouzlo. A důkazem toho je i písnička 8. október,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)