Švédská modelka si dopřává 6 kilo nutelly měsíčně: Živí se svým obřím pozadím!

Natasha Crown 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2018 15:40

Když se řekne slovo modelka, většina z nás si přestaví míry 90-60-90. Prostě vysokou a štíhlou dívku. Jenže švédská glamour modelka Natasha Crown je jasným důkazem toho, že modelkou dnes může být skutečně kdokoliv!

Natasha drží dietu, aby dosáhla své vysněné postavy. Háček je v tom, že její dieta je složená z pizzy, těstovin a šesti kilogramů nutelly měsíčně. Pokouší se totiž vypěstovat si co největší pozadí!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Natasha Crown (@natasha_crown_official___), Srp 30, 2018 v 2:39 PDT

Její jídelníček tvoří kalorické bomby a sladkosti. „Prostě miluju ten pocit z velkého zadku. Když jdu, cítím, jak se mi natřásá a natřásá a natřásá a hned se sama sebe vzruším,“ tvrdí čtyřiadvacetiletá dívka z Göteborgu.

Už dnes má přitom její zadek má obvod 182 centimetrů, díky čemuž se dostala i do Guinessové knihy rekordů jako majitelka největšího zadku na světě!

Její tělo ji zároveň živí, podle serveru The Sun totiž dobře vydělává na prodeji videí a fotografií příznivcům žen s obřím zadkem.

„Nemám pocit, že by byl tak velký. Určitě potřebuji větší. Když jsem byla teenagerka a mé tělo se začalo měnit – měla jsem prsa a zadek. Úplně jsem to milovala,“ říká žena, která si podle svých slov díky svému vzhledu připadá velmi sexy a silná.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Natasha Crown (@natasha_crown_official___), Zář 24, 2018 v 12:26 PDT

Zvětšit svůj zadek má v plánu také s pomocí chirurgů, kteří budou mít za úkol do něj dostat tuk z jiných částí těla. Jenže ti jí řekli, že musí nabrat 25 kilogramů, aby k tomu mohlo dojít.

Svou první plastiku podstoupila už ve 20 letech, teď přiznává, že je na plastice doslova závislá. Natasha už si zadek nechala několikrát upravit, kromě toho si ale nechala zvětšit i rty a prsa.

Témata: Natasha Crown