Vy k*koti! Rytmus se naštval a konečně řekl, proč svou Daru úplně vymazal ze života!

Dara Rolins a Rytmus 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. října 2018 9:37

Hudebníci Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský tvořili pár dlouhých sedm let. Když se jejich vztah letos na jaře rozpadl, mnozí fanoušci to nesli velmi těžce. Rapper tvrdí, že za Darou udělal tlustou čáru, dokazuje to i svým chováním a vystupováním na sociálních sítích!

Rytmus se poměrně brzy po rozchodu se slovenskou zpěvačkou dal dohromady s moderátorkou jasmínu Alagič. Do světa pak začal křičet, že nikdy nebyl zamilovanější a šťastnější. Definitivní tečku za Darou ale udělal až nedávno – když smazalo všechny její fotky ze svého Instagramu.

Nejprve přišlo blokování Dary na Rytmusově profilu. Patrik zároveň smazal všechny jejich společné fotky. Vše završil tím, když nedávno vymazal píseň, kterou nazpíval své expřítelkyni k prvnímu výročí.

Všechny samozřejmě zajímalo, proč to udělal. Ostatně je to už dávná minulost. A tak se Rytmus pokusil na sociální sítí vše vysvětlit. „Víte, proč jsem to vymazal? Protože jste prehajpovaní a přeemotivovaní mou minulostí. Takže vám to jen usnadňuju, abyste z toho nechytali záchvaty,“ vzkázal

„Já vím, že byste nejradši chtěli, abych Dařiny fotky nosil v peněžence, ale nechte na mně, kde si ty vzpomínky uchovám. Dary si nadále vážím, žádná válka, vy k*koti, ale kapitola s ní je navždy uzavřená. Od ledna pro nás pro oba," dodal Rytmus.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins Jasmina Alagič