Dara Rolins vzkazuje: Nejsem sama! Kdo je fešák, ke kterému se tulí?

Dara Rolins

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. října 2018 10:59

Slovenská zpěvačka Dara Rolins vrací svému expříteli Patriku „Rytmusovi“ Vrbovskému úder úder? Zatímco rapper si krátce po jejich rozchodu našel novou partnerku a do světa posílá zamilované vzkazy a fotky s moderátorkou Jamínou Alagič, Dara zatím o mužích příliš nemluvila. To se teď ale změnilo!

Dara nedávno přiznala, že po rozchodu s Patrikem není sama. „Zatím vedle mě není chlap, kterého bych chtěla představit veřejnosti jako svého partnera. Ale tím nechci říct, že jsem sama," prozradila nedávno zpěvačka Blesku na dotaz, zda je v jejím životě už nový muž.

Pak se ale na sociálních sítích objevila fotka, která mnohá zaskočila a která vyvolala obrovskou vlnu spekulací! Dara se na ní tiskne k mladému fešákovi! Jeho jméno je Rasťo Matys. Právě on fotku se zpěvačkou na svém profilu zveřejnil.

„Konečně krásný pár,“ rozplývá se jedna z fanynek. „Konečně chlap, který se k tobě, Daro, hodí. To s tím Rytmusem bylo celé špatné. Nechápu, co jsi na něm viděla,“ přidala se další. „Je potřeba se dát dohromady. Patrika by možná i trefil šlak, kdyby to viděl/věděl,“ myslí si jedna z Dařiných obdivovatelek.

A i když Dara okomentovala fotku pouze srdíčkem, fanoušci se radují předčasně! Sám Rasťo totiž naznačil, že jsou jen kamarádi „Dobří přátelé jsou jako hvězdy. Ne vždy je vidíte, ale víte, že tu vždy jsou,“ okomentoval fotku, na níž pózuje s Darou Rolins.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) sociální sítě