Nové informace: Labuda nemusel zemřít? Mohl si za smrt sám?

Marián Labuda

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. října 2018 11:48

Známý slovenský herec Marián Labuda, který hrál i v řadě českých filmů, zemřel v ledno v jedné z bratislavských nemocnic ve věku 73 let. Muselo k tomu dojít? Možná jeho smrti šlo předejít!

Herec chtěl vyjet autem z garáže, a když do vozu nastupoval, ztratil vědomí. Jeho manželka okamžitě zavolala záchranku. Na pomoc jí přispěchal kolemjdoucí muž, který za asistence operátora záchranné služby začal umělce oživovat. V oživovaní ho pak vystřídali záchranáři, ale bohužel neúspěšně. Herec dlouhé roky trpěl cukrovkou.

Ani přes tuto vážnou nemoc si ale své zdraví moc nehlídat. Podle jeho syna Maja totiž Labuda stále hledal cesty, jak se dostat ke sladkostem a nezdravému jídlo. A to i přesto, že ho nesměl!

"Nejvíce času s otcem trávila naše máma. Naučila se, co má vařit. Ale ona ho tak milovala, že i když je to v tomto případě špatné, dovolila i něco, co by jako diabetik neměl," přiznal v rozhovoru pro pojišťovnu Důvěra Labuda mladší.

"Když se na ni tak smutně podíval, neuměla mu říci ne. Ale ke konci, když mu maminka nic takového nekupovala, chodíval do obchodu potají a kupoval si sladkosti sám," dodal Majo.

Sám prý velmi dobře věděl, že mu to škodí. myslel si prý ale, že je nesmrtelný. "Nepočítal s tím, že zemře jako třiasedmdesátiletý. Často říkal mámě, co budou dělat, když budou mít osmdesát. Nepočítal s dřívějším odchodem," dodal Majo.

Témata: Marián Labuda