Sisa Sklovská prozradila své nejtajnější drsné tajemství!

Sisa Sklovská

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2018 15:12

Slavná operní a muzikálová zpěvačka, kterou zná nejen Slovensko, ale i zahraničí, je sice šťastně vdaná, děti ale nemá. Sisa Sklovská nyní prozradila proč.

Rodačka ze Žiliny, jejíž hlas obdivovali i v Koreji, má vedle sebe toho pravého muže. Vdala se už před téměř osmi lety za Juraje Lelkesa, děti spolu ale nikdy nezplodili.

"Já jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, jestli to chci nebo nechci. Totéž byla ta svatba. Nepatřím do kategorie žen, které sní o tom dni, o těch bílých šatech a přemýšlejí kdy to přijde. Nejsem člověk, který by na něco tlačil. To musí vše přijít přirozeně. U mě je všechno přirozené," přiznala v televizi Markíza.

Za vším je podle ní její kariéra a profese zpěvačky, jíž obětovala hodně času. Koncerty, nahrávání, opera, muzikál, to vše se podepsalo pod to, že se nestala mámou.

"Jaksi mi ujel vlak. Nebo jak já říkám, nevyšlo mi to. A pak, když mi přišel ten pravý muž do cesty, tak sice snaha byla, ale už bylo zřejmě pozdě. Nemám z toho žádné trauma, já miluji děti, děti milují mě. Mám velkou rodinu a absolutně ničeho nelituji," dodala.

Témata: Sisa Sklovská