Ženy, zbystřete! Herec Michael Douglas prozradil, co má v kalhotách!

Michael Douglas, rodným jménem Michael Issurovič Děmskij, je americký herec a producent, syn amerického herce Kirka Douglase a manžel herečky Catherine Zeta-Jonesové. Jedná se o držitele dvou ocenění Oscar, tří Zlatých Glóbů, přestižní divadelní ceny Tony a mnoha dalších ocenění.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2018 11:27

Herec Michael Douglas se na svůj věk vůbec nezdá. Během jednoho rozhovoru z ničeho nic začal mluvit o svém přirození a tudíž se není čemu divit, když byli nejen ženy v naprostém udivení! Co o své intimní partii prozradil?

Americký herec, producent a držitel několika Oscarů a Zlatých Glóbů si pustil pusu na špacír. Po premiéře filmu Ant-Man si ho redaktor magazínu Vanity Fair vzal stranou a chtěl s ním vést slušný rozhovor. To, co následovalo, rozhodně nikdo nečekal.

Záhy po první položené otázce se americká star na chvíli odmlčela a po pár vteřinách z ničeho nic Dougles sdělil: "Mám velké péro!" Těžko říct, proč měl takové nutkání se se zprávou podělit světu.

Touto větou samozřejmě dostal nejen redaktora, ale i dámy, které rozhovor poslouchaly. Ještě aby ne! Taková zpráva zas tak často z úst hollywoodských herců nevychází.

Témata: Michael Douglas