Česko zasáhlo šílenství! Koncert Eda Sheerana beznadějně vyprodán? Zpěvák udělal něco neuvěřitelného!

Ed Sheeran

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. září 2018 19:09

Britský hudebník Ed Sheeran pro velký zájem fanoušků zahraje příští léto v Praze dvakrát. První koncert, který se uskuteční 7. července v Letňanech, byl vyprodán po pár hodinách od dnešního spuštění předprodeje.

Pořadatelé proto vzápětí přidali další koncert, který se na stejném místě uskuteční o den později. "Pro velký zájem fanoušků byl pořadatelem přidán nový termín koncertu na 8. července 2019 od 19:00," informovaly dnes zájemce o lístky předprodejní portály.

Nejlevnější vstupenky na pražské koncerty stojí 1600 korun, nejdražší 2300 korun. Prodávají se výhradně na konkrétní jméno a v elektronické podobě. 

Britský zpěvák, skladatel a textař, považovaný za jednu z nejvýraznějších osobností současné hudební scény, přijede do Prahy v rámci svého evropského turné Divide 2019. Poprvé Sheeran koncertoval v České republice v únoru 2015 v holešovické Tipsport Areně.

Sedmadvacetiletý hudebník má čtyři trofeje Grammy, pětkrát získal Brit Award a řadu dalších prestižních cen. Na konci roku 2017 obdržel Sheeran Řád britského impéria za své aktivity v oblasti hudby a charity.

Ed Sheeran loni vydal své třetí studiové album ÷ (Divide), které získalo ocenění Grammy za nejlepší popové vokální album. Dosud se na světě prodalo víc než 15,5 milionů kusů, deska dominovala hudebním žebříčkům. Singl Shape of You se stal třetím nejprodávanějším singlem všech dob v Británii a vůbec nejčastěji streamovanou skladbou na Spotify.

Témata: Ed Sheeran