Dara chce Rytmuse zpět? Je mi smutno a i dcera se po něm ptá, práskla zpěvačka

Dara Rolins na Bali 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. září 2018 16:15 | Aktualizováno: 27. září 2018 21:52

Proč se vlastně Dara Rolins a Patrik „Rytmus“ Vrbovský rozešli? Spekulací se mezi fanoušky i v médiích objevila celá řada. Přítrž jim teď udělala blonďatá zpěvačka, která prozradila detaily o jejich vztahu!

Byl v tom někdo třetí? Nebo za to mohl fakt, že se jim neporadilo počít dítě? Podle Dary je to úplně jinak! „„Ani mě to netrápí a extrémně si užívám svobodu. Fakt jsem to potřebovala. Vlastně ten poslední rok jsem velmi hluboko v srdci cítila, že jsem na správné cestě k tomu, abychom to řekli nahlas, že to potřebujeme, že to chceme,“ vysvětluje zpěvačka.

„Náš vztah s Patrikem se dostal do stádia, že každý musíme jít vlastní cestou. Já si chci své soukromí užívat pořád na rozdíl od Patrika, který se chce o něj v širokém měřítku dělit. Také to byl, dá se říct, problém mezi námi, protože mě to překáží," práskla Dara pro týdeník Šarm.

A přestože rozešli už před půl rokem, Dařině desetileté dceři Lauře se po Rytmusovi pořád stýská. „Patrik jí nikdy nenahradil otce. Ona si žije svůj spokojený dětský život, ale občas se na něho zeptala. Dokonce nedávno říkala, že se jí po něm stýská,“ svěřila se Dara.

I jí samotné se prý občas po divokém životě s rapperem zasteskne! „„I já se Lauře přiznám, že i mně je po něm občas smutno. To mi pak řekne, že s ním byla zábava, což vždy potvrdím, že s ním byla někdy velká sranda. Ale taky mě občas pěkně štval,“ dodala Rolins. Na vztah s ním prý ale přesto ráda vzpomíná.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)