Poslední rána Angelině Jolie? Pitt a Aniston se k sobě vrátili a mají velké plány!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2018 15:40 | Aktualizováno: 27. září 2018 21:52

Jennifer Aniston (49) a Brad Pitt (54) několik let tvořili hvězdný pár. Jenže pak se při natáčení filmu Pan a paní Smithovi hollywoodský krasavec setkal s Angelinou Jolie (43), přeskočila jiskra a Jennifer skončila zlomená a v slzách! Jak se ale zdá, Aniston se teď Angelině, která s Pittem právě svádí tvrdou rozvodovou bitvu, pořádně pomstila!

Před lety tvořili téměř dokonalý pár. Pak ale pohádka skončila a Brad Pitt si po rozvodu s Jennifer Aniston vzal Angelinu. Jenže i tento vztah nakonec ztroskotal!

Angelina, která v tuto chvíli bojuje nejen o děti, ale i se zákeřnou anorexií, právě požívá kruté deja-vu – jen v opačném směru. Její stále ještě manžel se prý totiž vrátil k ženě, kterou kvůli Angelině opustil!

Bulvární média tvrdí, že se k sobě Brad Pitt a Jenifer Aniston po letech vrátili. Podle serveru In Touch spolu hollywoodské hvězdy strávili romantickou dvoutýdenní dovolenou v Itálii. Chvíli prý také pobyli v domě herce George Clooneyho v Lake Como.

Pár teď podle magazínu dokonce chce co nejdříve pořídit si děti. „Nejvyšší prioritou na jejich seznamu je právě teď založit rodinu. Mít děťátko je dalším z řady Jennifeřiných snů," tvrdí zdroj z jejího okolí.

„Teď, když se Brad a Jen vzpamatovali a podpořili jeden druhého v situaci, kdy procházejí ošklivými rozvody, už se nechtějí opustit,“ dodal zdroj. Také Jennifer si totiž nedávno prošla rozvodem s hercem Justinem Therouxem.

Ani jeden zatím ale tyto informace nepotvrdil. Je ale také třeba připomenout, že zprávy o tom, že se k sobě Brad a Jennifer vrátili, se objevují už od začátku tohoto roku. V únoru Jennifer pro magazín Hello podobné spekulace odmítla.

Pokud je ale informace o jejich usmíření pravdivá, těžce to ponese především Angelina. Ta na tom v poslední době není právě nejlépe! Hrozí jí, že přijde o děti. Ty podle některých zpráv údajně s matkou, která trpí anorexií a je v jednom kuse na pokraji kolapsu, nechtějí mít nic společného. A pokud by děti dostal do péče Brad, dá se očekávat, že by je vychovával společně s Jennifer!

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston Pitt - Aniston