Vztah v krizi? Hádky Rytmuse a Jasmíny slyší i jejich sousedi!

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2018 12:24

Jejich vztah plní stránky bulvárních médií, své o něm ale vědí i jejich sousedi! Moderátorka s temperamentními bosenskými kořeny Jasmína Alagič totiž přiznává, že její domácnost s rapperem Patrikem Rytmusem Vrbovským je hodně hlasitá.

Jasmína a Patrik svou lásku před světem rozhodně netají – spíše naopak! Na sociálních sítích se pravidelně dělí o svá vyznání i zamilované fotky. Moderátorka ale také přiznala, že už došlo i na dost vyhrocené a hlasité hádky!

„Temperament vkládám do všeho,“ práskla na sebe pro týdeník Šarm Jasmína, která v sobě nezapře horkou maďarsko-bosenskou krev. „Když přijedu do Bosny a pustí se balkánské písničky, místnost je mi malá... Tam jsou lidé odvázaní, a když se baví, tak nešetří sklenkami a klidně je hází na zem. Líbí se mi to, já to dělám taky,“ vysvětluje slovenská moderátorka.

A tento temperament se projevuje i v jejím vztahu! „Když miluji, miluji naplno. Když se hádám, slyší to všichni sousedi,“ přiznala. Jak se ale zdá, jejímu partnerovi to nevadí.

„S Patrikem jsme úplně stejný a velmi se z toho raduji. Našla jsem člověka se stejnou ‚poruchou‘ a jsem velmi šťastná, protože mi konečně někdo rozumí. Patrik si mě získal tím, že je to velký srdcař. Je úžasný celý, jaký je. Máme stejný temperament,“ prozradila už dřív zamilovaná Jasmína.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)