Herečka z Ordinace se po problémech s alkoholem vrací! Kolegové jí poslali drsný vzkaz!

Petra Vajdová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. září 2018 15:00 | Aktualizováno: 25. září 2018 1:31

Herečka Petra Vajdová (33) dlouho bojovala se závislostí na alkoholu, nakonec ale skončila v protialkoholní léčebně. Odtud odešla i s novám přítelem, ženatým kamioňákem Martinem.

Vajdová, která se proslavila rolí ve slovenské verzi seriálu Ordinace v růžové zahradě, se ze závislosti léčila v Kroměříži. Problémové herečce Slovenského národního divadla ale již brzy vyprší pracovní neschopnost – a tak ji čeká návrat do práce. Vajdová by měla v listopadu nastoupit zpět do šichty, ale jednoduché to mít rozhodně nebude!

Herečka, kterou policisté loni nachytali za volantem s 2,4 promile alkoholu v krvi, se začátkem roku záhadně vypařila a pracovní nabídky házela do koše připomíná slovenský server Nový čas. Bolehlav způsobila také Slovenskému národnímu divadlu, které kvůli ní muselo udělat personální zemětřesení v představeních.

V divadle, které již jednou šokovala svojí zkratovou výpovědí prostřednictvím esemesky, prozatím nechtějí prozradit podrobnosti. „Petra Vajdová je stále v pracovní neschopnosti, a jak jsem vám už psal, dokud neukončí PN, nebudu se k tomu vyjadřovat," řekl Novému Času šéf činohry Michal Vajdička.

Její návrat zřejmě souvisí s chystanými premiérami na rok 2019. Internetová stránka SND avizuje, že herečka bude hrát už v únoru 2019, ve hře Čtverec má ztvárnit novinářku. „Velké hry se zkoušejí i několik týdnů dopředu, takže Peťu čeká hodně roboty. Od prvního dne bude muset zkrátka pořádně máknout. Je profesionálka, ale šetřit ji zde nebude nikdo,“ prozradil zdroj z divadla.

Naštvané na Vajdovou zřejmě i tak budou její herecké kolegyně, které nechala ve štychu – a ony ji tak musely v hrách během dlouhé nepřítomnosti zaskakovat. Média zatím zveřejnila fotky a články o tom, jak si Vajdová s novým přítelem užívá na dovolené v Chorvatsku!

Témata: Petra Vajdová Slovensko