Jaro Slávik a další porotci si v Talentu tvrdě podali zpěvačku! To jste ještě neviděli!

Česko-Slovensko má talent

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. září 2018 10:27

Sedmnáctiletá Veronika Bauerová z Handlové na své vystoupení v soutěži Česko Slovensko má talent jen tak nezapomene. Ne potom, co se doslechla od jednoho z porotců!

Její hlas diváky nadchnul, pro porotu je ale trnem v oku způsob jejího života. Nejvíce hnula žlučí Jaru Slávikovi, který dospívající dívce adresoval pořádně tvrdá slova.

Talentovaná dívka podle vlastních slov tráví čas doma nebo s přáteli a na školu nemá ani pomyšlení. "Skončila jsem 9. ročník základní školy, jeden rok jsem chodila na střední. Nechtěla jsem jít do školy, protože mě to nebavilo. Jdu spát o půlnoci, vstanu v jedenáct," popisuje svůj životní styl teenagerka.

Tím ale Jaro Slávika vyprovokovala ke kázání o životě. "Viděl jsem stovky talentů, kteří si ho prochlastali, prefetovali, skončili a zemřeli. Máš devadesátiprocentní pravděpodobnost, že půjdeš v jejich šlépějích. Jsi na tom špatně, hůř, než si myslíš. Jsi z malého města, kde se bude zavírat důl, nebude práce. Najdeš si chlapce, udělá ti děti, skončíš v depresích, bez zubů," předpověděl Slávik tvrdou budoucnost.

V podobném duchu se na adresu mladé dívky vyjádřili i další porotci. Veronice zmrzl úsměv na tváři a mlčky snášela drsná slova. Veroničina máma ale překvapivě se Slávikem souhlasí.

"Dá se to říci i jinak, ale je to pravda, měla by na sobě pracovat. Ji zajímá jen zpěv, zpívá od šesti let. Když je doma, stále zpívá, učí se písničky," řekla magazínu Nový čas paní Soňa, která svou dceru v jejím talentu podporuje.

Témata: Česko-Slovensko má talent