Šokující přiznání McCartneyho! Členové Beatles si to spolu rozdávali, platili i prostitutky!

The Beatles

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2018 20:26

Tohle by asi čekal jen málokdo! Britský hudebník, zpěvák, skladatel a bývalý člen skupiny The Beatles Paul McCartney po desítkách let prozradil jedno z největších tajemství jejich slavné kapely. Nejen, že neměli daleko k prostitutkám, sex si ale neodepřeli ani spolu!

Říká se, že Beatles byli slavnější než Ježíš. Co do počestnosti se s ním ale rozhodně rovnat nemohli. Paul McCartney totiž prozradil, jaký měla kapela vztah k sexu.

Podle prestižního deníku Independent sám McCartney přiznal, že například ve Vegas si zaplatil dvě prostitutky. Ty byly mezi členy obecně oblíbené, protože když jim je pasák nabídnul, s nadšením je přivítali všichni.

"Já si vyžádal dvě a byl to nádherný zážitek," prozradil jeden z posledních žijících členů legendární kapely.

Tím ale jeho sexuální vzpomínky nekončí. Přiznal také, že spolu jako členové kapely dokonce masturbovali! "Bylo to jednou, možná dvakrát. Byli jsme u Lennona doma, a někdo zhasnul světla a začal masturbovat. Tak jsme se přidali," šokuje!

Podle jeho slov dokonce popustili uzdu fantazii a říkali jména lidí, kteří je vzrušují. Padlo tak například jméno slavné herečky Brigitte Bardot, p oníž ve svém úsilí chlapci přitvrdili.

Seanci jim ale překazil Lennon. "Někdo, myslím že John, pak řekl jméno Winston Churchill," prozradil s tím, že v tu chvíli bylo po náladě.

Podle McCartneyho byl z nich Lennon nejvíce promiskuitní. "Byli jsme v klubu a byl tam někdo, kdo chtěl vzít Johna s sebou domů. Jeho manželka ho milovala a chtěla s ním mít sex. To se také stalo, zatímco ten muž,její manžel, je pozoroval," dál šokuje Paul.

Témata: Beatles Paul McCartney John Lennon