Dara Rolins reaguje na rázný krok Rytmuse hodně kousavě: Tohle se mu líbit nebude!

Dara Rolins 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2018 16:20

Rozchod zpěvačky Dary Rolins a rappera Patrika Rytmuse Vrbovského zpočátku vypadal na klidnou záležitost. Jenže v posledních dnech to mezi nimi pořádně skřípe!

Popová zpěvačka se po krachu dlouholetého vztahu zaměřila na svůj život a na dcerku. To Rytmus nelenil a krátce po rozchodu začal randit s moderátorkou Jasmin Alagič (28).

„Neuvidíte nás plakat, ani na sebe házet špínu. Žádná není, rozcházíme se v míru, " psalo se v příspěvku, který zveřejnili oba ještě na konci března na svých profilech. A i když rozchod na počátku neprovázely vyhrocené momenty, nakonec se vše změnilo!

Po vzájemné veřejné kritice totiž Dara s Rytmusem začali pálit všechny mosty. Rytmus například před několika dny udělal za Darou definitivní tečku a smazal svou ex úplně z Instagramu.

A jeho krok nenechal chladnou ani samotnou zpěvačku. Prostřednictvím médií mu poslala ostrý vzkaz. Dara nejprve na Rytmusův počin nereagovala, po pár dnech však přišel tvrdý úder.

„Nevěřím. A když je to pravda, tak si to cením, " řekla s notnou dávkou ironie Novému Času zpěvačka. „Je to gesto hodné zralého muže,“ dodala evidentně zklamaná zpěvačka.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič