Fanoušci přešli do útoku: Ze smrti rappera obviňují jeho slavnou bývalku!

Ariana Grande 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. září 2018 9:42

Fanoušci jsou jsou smrtí rappera Mac Millera pořádně zdrceni. Když opadl prvotní šok, vrhli se na jeho bývalou přítelkyni, zpěvačku Arianu Grande!

Rapperovo tělo bylo objeveno v ložnici jeho domu nedaleko Los Angeles. Našel ho jeho kamarád, který zavolal záchranku. Na veřejnost se dostala nahrávka z tísňové linky, na které se hovoří o srdeční zástavě.

Magazín Variety uvádí, že příčinou hudebníkovy smrti mohlo být předávkování drogami. Šestadvacetiletý umělec měl s drogami problémy a netajil se tím. Kvůli nim mu dokonce krachl vztah s Arianou Grande!

Pár se rozešel v květnu, zpěvačka si ale velmi rychle našla nového přítele a dokonce se s ním zasnoubila! Svůj vztah s Mac Millerem označila za „toxický“. Zároveň dodala, že by si přála, aby s její expřítel dokázal zbavit závislosti na drogách a alkoholu.

Právě na Arianu začali mnozí fanoušci ukazovat prstem jako na příčinu rapperovy smrti! „Ty za to můžeš, umřel kvůli tobě,“ začali jí psát. I proto králce po smrti vypnula možnost psát vzkazy pod její příspěvky na Instagramu.

Ani to ale kritiky neodradilo. U příspěvků fanoušků se začaly se objevoval hastagy jako #arianakilledmac nebo #arianakilledmacmiller.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande), Zář 8, 2018 v 2:28 PDT

Sama zpěvačka prolomila mlčení až po 24 hodinách. Nezveřejnila sice žádný slovní komentář, přidala ale černobílou fotku Mac Millera. Rapper se na ní tváří velmi smutně do objektivu.

Témata: Mac Miller Ariana Grande