Čeká Jasmina Rytmusovo dítě? Moderátorka promluvila o těhotenství i svém muslimském otci!

Rytmus a Jasmina 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. září 2018 9:41

Je moderátorka Jasmína Alagič těhotná? To je otázka, kterou si už několik týdnů pokládají fanoušci Jasmíny i jejího přítele Patrika Rytmuse Vrbovského. Stále více věcí naznačovalo, že se pár chystá na přírůstek do rodiny! A tak nezbývalo než vyjít s pravdou na světlo.

Jasmína v rozhovoru pro deník Nový čas dala najevo, že by si uměla představit, že bude mít miminko. „Nikde není psáno, že když se jednou stanete mámou, už nemůžete být ničím jiným. Znám mnoho úspěšných mám. Ano, cítím se být zralá a stát se mámou. Bylo by to super!“ myslí si moderátorka.

A i když se spekuluje, že už je v očekávání, není to prý pravda. „Ne, nejsem,“ odpověděla se smíchem na otázku, zda je těhotná. „Ani se mě dosud nikdo nezeptal, jestli to tak je,“ doplnila.

Oba s Rytmusem prý cítí, že by chtěli být spolu navždy, svatbu ale zatím neplánují. „Uvidíme, co život přinese. Bydlíme v bytě, ale budeme se stěhovat do domu. Velmi se těším, že budeme mít společný domov, je to takový přirozený vývin a posun ve vztahu,“ vysvětlila Jasmína.

Mrzí ji ale, že jak se o jejím vztahu s Patrikem mluví. Zejména o údajných provokacích jeho bývalé partnerky Dary Rolins prostřednictvím zamilovaných fotek. „Proč by to měla být provokace pro někoho, kde láska vyprchala, kde se dva lidé s rozvahou přiznali k rozchodu? Mně by v životě nenapadlo něco takového udělat. Daru respektuji a neudělala bych to, ani kdyby šlo o jinou ženu, nemám důvod někoho zraňovat. Nechápu, z čehož vzniklo to zlo, dva tábory, neboť zde žádná válka ani nepřátelství nejsou,“ vysvětluje Jasmina s tím, že chce jen šířit lásku. A komu se to nelíbí, nemá se na to dívat!

Jasmína také promluvila o své rodině – její matka je katolička s maďarskými kořeny, otec muslim z Bosny a Hercegoviny. „Rodiče, co se týče náboženství, to nechali se sestrou na naše rozhodnutí. Ale vyznáváme a uctíváme katolické i muslimské svátky. Pravda však je, že jsme doma nejedli a nejíme vepřové maso. Nechutná mi, má zvláštní pach,“ vysvětluje moderátorka s tím, že v sobě odmalička cítí balkánskou krev. 

Protože je její otec evropský muslim, otázku zahalování vůbec neřeší. Sama prý ale nemá pocti, že by se příliš odhalovala či byla vyzývavá. „Žádné ženy v naší rodině se velmi neukazovaly, a to je i moje přesvědčení, že žena by měla být dámou za všech okolností,“ dodala Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)