Dara Rolins a Jasmina Alagič se setkaly tváří v tvář! Tohle nikdo nečekal!

Jasmina Alagič 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. srpna 2018 14:49

Moderátorka Jasmina Alagič nedávno prozradila, že Daru Rolins považuje za inspirativní, milou a rozumnou ženu. Byla dokonce přesvědčená, že kdyby se s bývalkou svého současného přítele Patrika „Rytmuse“ Vrbovského sešla, probíhalo by vše v klidu. A jen o pár dní později k tomuto setkání skutečně došlo!

„Když jsme se seznámily, ještě jsem nebyla s Patrikem, ale jsem přesvědčená o tom, že kdybychom se potkaly dnes, neměla bych s tím absolutně žádný problém. Nemyslím si, že bychom se teď měly obcházet. Není totiž důvod,“ uvedla nedávno slovenská moderátorka.

A přestože důvodem krachu vztahu Dary a Rytmuse podle všeho nebyla Jasmína, Patrik s ní začal randit velmi brzy po rozchodu. A do světa pak hlásal, že je šíleně zamilovaný a že nikdy nebyl šťastnější, což jeho přechodí partnerce zcela jistě nebylo po chuti!

Dlouho proto všichni čekali, co se stane, až se Jasmína a Dara poprvé po jejím rozchodu s Rytmusem střetnou tváří v tvář! Nakonec to bylo přesně tak, jak moderátorka předvídala. „To setkání bylo takové, jaké jsem si myslela, že bude. Bylo velmi milé a vždy ji ráda uvidím, protože já miluji lidi se silnou a dobrou energií,“ vysvětlila Jasmina.

„Už když jsme se seznámili, měla jsem pocit, že jsou tam vzájemné sympatie a už tehdy jsme si řekli, že se budeme těšit, když se uvidíme," prozradila Novému Času moderátorka, která se s bývalou partnerkou svého přítele přivítala velmi vřele.

„Bylo to naprosto spontánní. Když vidíš člověka, kterého máš rád, tak ho obejmeš a já ráda prokazuji lidem náklonnost,“ dodala Jasmína s tím, že nemá problém vyrazit si s Darou na kávu. „Přiznám se, že nevidím důvod, proč bychom na tu kávu chodili, pokud by však byla příležitost, velmi ráda,“ tvrdí moderátorka!

Témata: Jasmina Alagič Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský)