Splní se Rytmusovi tajný sen? Jasmina je připravena mít jeho dítě!

Jasmina Alagič 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. srpna 2018 19:13

Moderátorka Jasmina Alagič (29) na sebe upoutala pozornost díky SuperStar, proslavil ji ale především vztah s raperem Patrikem Rytmusem Vrbovským (41). A jak se zdá, nejde jen o románek, protože kráska dokonce mluví o založení rodiny!

Jasmina v rozhovoru pro Nový Čas popsala, jak se s Patrikem vlastně poprvé setkala. „V roce 2014 jsem s ním dělala krátký rozhovor při představování jistého modelu auta a myslím si, že ani jednomu se nám do toho nechtělo. Vznikla z toho fotka, kterou mám na Instagram, a tam se asi začali spekulace o tom, jak dlouho jsme spolu,“ vysvětluje moderátorka.

K dalšímu setkání došlo o něco později. „Podruhé jsme se setkali na večeři s partou u našich známých a tehdy jsem už dělala na SuperStar. Potom mi Paťo začal psát a dával mi hodně zkušených rad ze života, ať už to bylo v rámci médií, nebo samotné soutěže,“ uvedla s tím, že tak to mezi nimi vlastně začalo.

Jasmina na svého partnere pěje jen samou chválu! „Zaujal mě tím, že je sám sebou. Je rozumný, chápavý, pečlivý, vtipný muž ... Nevím, jestli jsem někdy potkala člověka s takovými kvalitami, jaké má pro mě Paťo,“ básní.

A jak vidí jejich společnou budoucnost? „Nechávám to na život. Nikde není psáno, že když se jednou stanete mámou, už nemůžete být ničím jiným. Znám mnoho úspěšných maminek. Ano, cítím se být zralá a stát se mámou. Bylo by to super!“ říká moderátorka.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)