Bratr vévodkyně Meghan promluvil: Sestra byla dřív úplně jiná! Měla by se s otcem usmířit, než bude pozdě!

Meghan Markle 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. srpna 2018 14:37

Thomas Markle mladší, nevlastní bratr vévodkyně Meghan, poskytl britskému deníku Daily Mail rozhovor, ve kterém vyzývá svou sestru, aby opět navázala kontakt se svým otcem! Měla by to prý udělat ještě předtím, než už bude „příliš pozdě".

Thomas Markle mladší by podle svých slov byl rád, kdyby se k nim královská rodina chovala stejně jako k příbuzným Kate Middleton. Podle jeho slov byl její strýc Gary bez problémů pozván na svatbu, a ti i přesto, že byl čtyřikrát ženatý a odsouzený za domácí násilí. „Bylo by hezké dostat pozvánku na svatbu přesně tak jako strýček Gary," cituje jeho slova Daily Mail. 

Lepší by prý také bylo, kdyby jeho sestra Meghan už od začátku rodinné problémy zvládala lépe – pak by prý vše mohlo být v pořádku. Nelíbí se mu, že jejich otec by kvůli neshodám s Megnat „nejraději zemřel“. „Možná by pro vás bylo lepší, kdybych byl mrtvý ... pak byste mohli předstírat, že jste smutní,“ řekl údajně nedávno Markle starší svému zeti, princi Harrymu.

Během dětství si byli Meghan se svým bratrem velmi blízcí a trávili spolu hodně času. „Předtím, než se dostala do seriálu Suits, jsme byli stále v kontaktu." Dodal však, že se teď opravdu hodně vzdálili.

Meghan prý v minulosti byla úplně jiná. „Záleželo jí na tom, jak se máme, byla velmi pečlivá,“ prozradil Thomas. Vše se změnilo, když začala být slavná a začala se o ni zajímat média.

Thomas Markle mladší v nedávném rozhovoru tvrdil, že Meghan „zneužívá" lásku svého otce. Chování bývalé herečky označil za „sobecké a dokonce i kruté“. Řekl také, že chtěl „říct pár slov" na královské svatbě, a že ho „bolelo“, že nedostal možnost vystoupit. „Je to srdcervoucí, když vidím, jak ji to změnilo a jak to zdevastovalo mou rodinu,“ dodal Meghanin nevlastní bratr.

Jediné, co teď chce, je to, aby byla Meghan opět taková pečlivá a zajímala se o jejich otce Thomase. 

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Thomas Markle