Dlouho utajované tajemství: Jennifer Aniston byla zasnoubena s kolegou z Přátel! Až pak si vzala Brada Pitta!

Jennifer Aniston

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. srpna 2018 15:00

Seriál Přátelé sice již dávno skončil, pro fanoušky je ale nesmrtelný. A i české televizní kanály jej vysílají téměř denně. Postava Rachel, kterou ztvárnila herečka Jennifer Aniston, za deset let, kdy se seriál natáčel, vystřídala celou řadu partnerů. Pikantní je ale fakt, že i v reálu herečka s některými herci randila!

Ne, nikdy se skutečně nedala dohromady s Davidem Schwimmerem, který hrál Rosse – osudového muže Rachel.

Seriál se natáčel od roku 1994 do roku 2004. A není tajemstvím, že si Jennifer v průběhu natáčení vzala herce Brada Pitta, který se v jedné z epizod objevil jako Will Colbert. Manželství jim ale vydrželo jen pět let, v roce 2005 se rozvedli.

O něco méně známý je fakt, že herečka randila také s kolegou Paulem Ruddem. Ten se v seriálu objevil jako přítel a později i manžel další z hlavních postav – potřeštěné Phoebe. Ani to ale zřejmě není pro příznivce seriálu novinka.

Ani skalní příznivci ale dosud zřejmě netušili, že Jennifer chvíli chodila a dokonce byla krátce zasnoubena s hercem Tatem Donovanem, který ztvárnil Rachelina přítele Joshuu. 

Pár se rozešel právě v době, kdy spolu měli před kamerami sehrát zamilovaný párek! Herci si prý ale řekli, že to možná bude dobrý způsob, jak rozchod překonat

Jenže tak jednoduché to nebylo! "Bylo to příšerné. Bylo to pro mě hrozně těžké. Vzpomínám si, že jsem se vrátil do šatny a jen jsem plakal,“ práskl herec.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt