Co se to děje s Michaelem Schumacherem? Tohle asi nikdo nečekal!

Formule 1

Autor: ČTK, stars24.cz

16. srpna 2018 19:39

Michael Schumacher se nikam nestěhuje, tvrdí jeho management. Odmítl tak zvěsti, že se bývalý pilot formule 1 a sedminásobný mistr světa přestěhuje na Mallorku!

Švýcarský magazín L'Illustré přinesl zprávu, že Schumacher, který před téměř pěti lety při lyžování utrpěl vážná zranění s trvalými následky, bude převezen ze svého domu ve švýcarském Glandu na španělský ostrov, kde si rodina pořídila luxusní sídlo.

Magazín se odvolával na starostku obce Andratx na Mallorce Katiu Rouarchovou. Ta údajně potvrdila, že Michael Schumacher se v obci usadí. Tamní radnice ale v dnešním prohlášení uvedla, že nešlo o přesné vyjádření, a naznačila, že nedorozumění pravděpodobně vyplynulo ze špatného překladu.

"Rodina Schumacherových se nechystá přestěhovat na Mallorku. Tamní dům bude jako dosud sloužit jako rekreační sídlo," oznámila dnes Schumacherova manažerka Sabine Kehmová.

Devětačtyřicetiletý Schumacher se neukázal na veřejnosti od těžké nehody na lyžích ve francouzském Méribelu z 29. prosince 2013. Po nehodě podstoupil dvě operace mozku a byl několik měsíců v kómatu. V červnu roku 2014 byl převezen z Francie do Švýcarska do domácího ošetřování.

Témata: Michael Schumacher