Meghan se jako vévodkyně hodně změnila? Její sourozenci nevěří svým očím!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. srpna 2018 10:20

Ani několik měsíců po svatbě prince Harryho a Meghan Markelové neutichají spory mezi královskoui rodinou a rodinou nové vévodkyně! Otec Meghan Thomas Markle si na královskou rodinu stěžoval britskému bulváru. A tentokrát se přidaly i jeho děti!

Meghan se svým otcem navzdory prosbám stále nemluví. A princi Harrymu, který svému tchánovi nevdáno volal, Thomas Markle třískl telefonem – a teď toho hořce lituje!

Markle ochotně poskytoval bulváru rozhovory a nechal se fotit, jak si zkouší oblek na svatbu, na kterou nemohl vůbec jít. A samozřejmě to nedělal zadarmo. To ale naštvalo královskou rodinu. Harry proto svému tchánovi podle Daily Mail volal a varoval ho.

„Řekl, že bych neměl nikdy mluvit s tiskem, protože to dopadne špatně. Řekl mi: Sežerou vás zaživa. A měl pravdu,“ tvrdí Markle, který toho všeho pořádně lituje. Dcera Meghan s ním vůbec nekomunikuje a zřejmě se s ní v dohledné době nepotká. A o setkání s ním nemá zájem ani nikdo jiný z královské rodiny. 

Markle také uvedl, že mu Harry řekl: „Kdybyste mě poslouchal, tak by se to nikdy nestalo." A co na to otec Meghan? „Já mu odpověděl: Možná by pro vás bylo lepší, kdybych byl mrtvý ... pak byste mohli předstírat, že jste smutní. Pak jsem zavěsil,“ prozradil.

I přesto by se s dcerou chtěl usmířit. „Nečekám, že ji uvidím – a je to v pořádku. Chtěl jsem jen, abychom s Meghan obnovili náš vztah jako táta s dcerou. Rád bych všechny spory hodil za hlavu. Moc mi chybí. Pokud bych měl něco vzkázat Harrymu: Kašli na to, jsem tvůj nový tchán,“ cituje otce vévodkyně list The Sun. „Teď chci jet někam jít na dovolenou a zkusit se trochu uklidnit,“ dodal.

Na stranu Thomase Marklea se postavila i jeho dcera a Meghanina nevlastní sestra Samantha. Ta popsala chování vévodkyně jako „nelidské". „Neexistuje žádný důvod, proč by ho neměla chtít v životě, protože byl dost dobrý na to, aby z ní udělal to, co je,“ tvrdí Samatha.

Thomas Markle mladší pak tvrdí, že Meghan „zneužívá" lásku svého otce. Chování bývalé herečky označil za „sobecké a dokonce i kruté“. Řekl také, že chtěl „říct pár slov" na královské svatbě, a že ho „bolelo“, že nedostal možnost vystoupit. „Je to srdcervoucí, když vidím, jak ji to změnilo a jak to zdevastovalo mou rodinu,“ dodal Meghanin nevlastní bratr.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Thomas Markle královská rodina (gbr)