Sladké tajemství Rytmuse a Jasminy? Jejich kamarádi práskli něco, co neměli!

Rytmus (Patrik Vrbovský)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. srpna 2018 13:29

Raper Patrik Rytmus Vrbovský (41) a moderátorka Jasmina Alagic (29) na konci května přiznali, že tvoří pár a od té doby si každý den na sociální síti veřejně vyjadřují city. Jejich přátelé tvrdí, že pár před světem tají krásnou novinku?

Od doby, kdy se Rytmus zamiloval do Jasminy, je jako vyměněný. Na sociálních sítích zveřejňuje láskyplná vyznání, různá videa a fotky s jeho láskou. Občas dokonce zašel tak daleko, že naštval nejen jeho expartnerku Daru Rolins, ale i některé společné známé.

A jak se zdá, tento vztah začíná být hodně vážný! „Jasmina je podle všeho těhotná. Říká se to v okruhu blízkých kamarádů Rytmuse. Jeden i druhý jsou však ještě ve vyjádřeních velmi opatrní, protože je to čerstvé,“ píše slovenský server Topky.sk.

Tyto zvěsti ještě přiživují Rytmus a Jasmína, kteří stále častěji mluví o dětech. „Že budeme mít pěkňoučké děti?“ napsal například Rytmus k fotce, kde dělají oba šílené grimasy.

Není tajemstvím, že by rapper děti chtěl. S Darou se o ně pokoušeli, ale zplodit potomka se jim nepodařilo. A to i přesto, že zpěvačka chodila k odborníkům. „Už jsem ve věku, kdy si říkám, že Bůh buď dá, nebo ne. Jsem šťastná, že jedno dítě, které miluji nadevše, mám,“ hlásala tehdy do světa Rolins.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins