Už i Jasmina Daru provokuje: Takhle vypadá typická romsko-balkánská domácnost!

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2018 17:41

Moderátorka Jasmina Alagič se do přestřelky mezi jejím miláčkem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem a jeho expřítelkyní Darou Rolins příliš nezapojovala. Jak se ale zdá, to se teď změnilo!

Vůbec poprvé se Jasmína do války mezi Darou a Rytmusem vložila před pár dny. „Kdyby se staral každý sám o sebe, bylo by o každého dobře postaráno. Nikdo z nás není ani tak výjimečný, ani tak bezchybný, aby ostatní mohl soudit. Žij svůj vlastní život," vzkázala Jasmina! A i když nezmínila jméno, bylo jasné, že tím naráží na Daru.

A v podobné rétorice pokračuje modelka i teď. „Každý má někde své druhé křídlo. A nejlepší je, když je stejně retardované jako vy, abyste vytvořili krásný psycho celek,“ básnila Jasmina a přidala zamilovanou fotku s Rytmusem.

„Typická romsko-balkánská domácnost vypadá takto. Vždy to začne pusinkami a během minuty to přejde do škrcení a zatlačování očních bulv do lebky. Ať je Vaše láska jakákoliv, je super, pokud ji máte!“ vzkázala nejen Daře, ale i celému světu Jasmina, která dává najevo, jak je ve vztahu spokojená!

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins