Zpěvačka Dua Lipa vyvenčila své svůdné "čudlíky" v New Yorku

Dua Lipa 36

Autor: Jan Novák, stars24.cz

27. července 2018 0:06

Popová hvězda současných měsíců Dua Lipa, která produkuje jeden hudební hit za hitem doslova dělá vrásky také všem klasickým hvězdám sociálních sítí. Pomalu, ale jistě totiž její maketingový tým vystrkuje růžky.

Donedávna publikovala zejména fotografie ze svých vystoupení na koncertech po celém světě. Tím propagovala svou hudbu. V posledních dnech však nastal čas, prosadit jméno Dua Lipa širokému spektru fanoušků.

A jak se tohle dělá? Všechny hvězdy a hvězdičky ty stálé, ale i vycházející mohou v dnešní době využít ke svému zviditelnění sociální sítě. Dříve to byl zejména facebook a Twitter. Teď je tu instagram a fotografie. A to je ta správná voda na mlýn pro světové marketingové týmy. 

U každé hvězdy ženského pohlaví, pokud na to má, je důležité správně umět prodat tělo. A už i donedávna cudná Dua Lipa vystrkuje růžky. Jak její věk roste, posouvá své hranice i na Instagramu. Už to není jen vystrčený jazýček, či skotačení se svými kamarádkymi na párty, dnes ukázala při procházce New Yorkem i své "čudlíky" na hrudi a velmi, ale opravdu velmi krátkou sukni.Britsko-kosovskoalbánská hvězda je ale krásná, takže pokud obětujete pár minut, nebudete litovat.

Témata: Dua Lipa