Rodiče manželky slavného Sagana jsou v šoku! Co se mezi nimi dělo?

Peter Sagan

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2018 17:29

Slovenský vrcholový sportovec Peter Sagan během Tour de France oznámil překvapivý rozchod s manželkou Katarínou. Rodiče jeho ženy tato zpráva šokovala, podle nich se ale mezi nimi něco dělo!

„Zamilovali jsme se do sebe, ušli společně fantastickou cestu a byli jsme požehnáni krásným synem. Kate byla důležitou součástí mého života, celé ty roky mě podporovala v kariéře a je to skvělá matka. Necítíme k sobě žádnou zášť, pouze půjdeme svou vlastní cestou, se vzájemným respektem. Na prvním místě pro nás teď bude Marlon. Uděláme všechno pro to, abychom mu zajistili láskyplné prostředí pro výchovu a byli oddanými a milujícími rodiči, které potřebuje," napsal osmadvacetiletý cyklista.

Média samozřejmě začala spekulovat, jestli za rozchodem není něco víc! Podle některých spekulací za rozpad manželství může Saganova milenka. Údajně má jít o německou fyzioterapeutku Lindu Odehovou, se kterou se sportovec seznámil při působení v předchozím týmu Tinkoff-Saxo.

Podle dopisu, který přišel do redakce slovenského deníku Nový Čas, ale za rozpad může Saganova manželka Katarína. Autor dopisu, který má razítko pošty v Žilině, totiž uvádí, že Katarína byla problémová partnerka.

Rodiče Kataríny ale tušili, že se něco děje. To, že by za rozpadem vztahu stál někdo třetí, ale oba popírají!

Nejdříve se v tom musíme zorientovat. Nevíme, co se mezi nimi stalo,“ řekl otec Kataríny deníku Plus Jeden Deň. Jeho manželka ale prý něco tušila. "Nebyl to blesk z čistého nebe. Když jsme sledovali vývoj mezi nimi, bylo jasné, že to tam delší dobu není v pořádku,“ uvedla matka Kataríny.

Témata: Peter Sagan