Šokující tajemství Michaela Jacksona odhaleno! Otec ho mučil, aby si udržel dětský hlas!

Michael Jackson (foto: Casta03)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. července 2018 10:50

Zesnulý král popu Michael Jackson byl výjimečný nejen svým vzezřením, ale zejména hlasem. Měl totiž naprosto jedinečný hlasový rozsah přes tři oktávy, který se ale u mužů vůbec nevyskytuje. Podle jeho lékaře za to může šokující týrání, kterému byl podroben ze strany otce. Potvrdil tak sedm let starou domněnku.

Před sedmi lety francouzský lékař Alain Branchereau šokoval svět. Tvrdil totiž, že Jackson ve svých 12 letech podstoupil chemickou kastraci, kvůli které nikdy nedospěl.

Branchereau se zabýval Jacksonovým hlasem z profesionálního hlediska a o diskuzi s vědci, endokrinology a odborníky na hlasivky dospěl k tomuto jedinému možnému názoru.

Za vším prý stála látka cyproteron, která se používá při chemické kastraci. Jackson měl brát ve svých 12 letech lék, který tuto látku obsahoval, na americkém trhu se konkrétně jednalo o přípravek proti akné, který mimo jiné zastaví mutaci hlasu. Kastrace ale byla vedlejším účinkem léku, o kterém zpěvák netušil.

Jak se nyní ukázalo, příběh, který měli všichni přitažený za vlasy, je zřejmě pravdivý. Osobní lékař krále popu, doktor Conrad Murray, který strávil dva roky za mřížemi za neúmyslné zabití legendárního Michaela Jacksona, totiž tvrdí, že ke kastraci skutečně došlo.

Údajně za ní má stát jeho otec Joseph Walter Jackson, který minulý měsíc zemřel na rakovinu pankreatu. "Joe Jackson byl jedním z nejhorších otců svých dětí v historii," řekl lékař Murray pro The Blast.

Tvrdí, že otec malého Michaela zneužíval a týral proto, aby v něm udržel jeho unikátní hlas. "Skutečnost, že byl chemicky vykastrovaný, aby si udržel svůj vysoký hlas, je nepochopitelná," dodal.

Prince Jackson: Melete s*ačky!

Kastrace ale nebyla to jediné, co musel Jackson přetrpět. Podle lékaře dával otec rodiny Jacksonů Michaelovi injekce hormonů, aby zabránil jeho hlasu klesat do hlubších tónů.

"Michael mi řekl, že měl tak velký strach ze svého otce, že zvracel, když ho viděl," dodal lékař.

Michaelův syn Prince ale svého dědečka obhajuje a ve videu vysílaném na Instagramu tvrdí, že Joe by se nedopustil žádného pochybení a už vůbec ne týrání.

"Jednou z věcí, o které budu mluvit dnes, je můj děda a to, co se o něm ku*va říká. Takže budu mluvit o vše těch s*ačkách, kterými se říká, že měl zneužívat mého otce, a vy si o tom určitě uděláte video na YouTube," uvedl Prince.

"Ale vychoval tyhle děti správně, jinak by byly v gangu nebo ku*va mrtvé," dodal na adresu svého dědy Joea. 

Lékař Murray ale na týrání ze strany Michaelova otce trvá a tvrdí, že jeho děti měly ze strany prarodičů vymývané mozky. Podle něj je Joe lidské monstrum.

Král popu, který zemřel ve věku 50 let na předávkování léky v červnu roku 2009, ale sám týrání ze strany rodiny přiznal. V pořadu Oprah Winfreyové v roce 1993 prozradil, že ho doma otec skutečně zneužíval.

Témata: Michael Jackson