Herečka XXL rozměrů z hollywoodských komedií je v Praze!

Rebel Wilson 7

Autor: Lelková, stars24.cz

11. července 2018 20:18

Australská herečka Rebel Wilson (38) navštívila Prahu hlavně kvůli pracovním záležitostem. Natáčí zde film od známého režiséra Taika Waititi s názvem Jojo Rabbit, ve kterém se předvede v úplně jiné roli, než na které je zvyklá.

Na sociální sítí se pochlubila nejen záběry z Prahy, ale i v hereckém kostýmu, a tak nám prozradila o co v novém filmu půjde. Sympatická boubelka je známá především z komedií Ženy sobě nebo Jak přežít single, tentokrát si ale ve filmu Jojo Rabbit zahraje nacistku!

„Hrát nacistku nakonec nebylo tak zlé. Spoluprací s legendárním Taikou Waititim, oscarovým Samem Rockwellem, úžasnou Scarlett Johansson, Alfiem Allenem a všemi těmi talentovanými dětmi na place se mi splnil sen. Jojo Rabbit musíte zkrátka příští rok vidět,“ napsala Rebel k fotce na svém instagramovém profilu. Režisér Taika Waititi po trháku Thor: Ragnarok s Chrisem Hemsworthem a Cate Blanchett opět zabodoval s významnými herci. Do Česka kromě režiséra a Wilson přijela i Scarlett Johansson a držitel Oscara za hlavní roli ve filmu Tři billboardy kousek za Ebbingem Sam Rockwell.

Režisér se zúčastnil i zahájení karlovarského filmového festivalu, ale bohužel sám. Hoollywodské hvězdy nechal ještě odpočívat, ať v novém filmu podají co nejlepší filmové výkony!

Témata: Rebel Wilson Praha