Selena Gomez je na dně! Její životní láska udělala tlustou čáru za jejich vztahem!

Selena Gomez 11

Autor: Lelková, stars24.cz

10. července 2018 20:42

Selena Gomez (25) zažívá v posledních dnech velmi těžké chvíle! Její životní láska Justin Bieber (24) se rozhodl udělat tlustou čáru za jejich vztahem a požádal známou modelku Hailey Baldwin (21) o ruku! Ačkoliv někteří fanoušci páru dávají jen pár měsíců, zdá se, že je Justin konečně šťastný.

I když Justin Bieber a Selena Gomez do sebe byli dlouhou dobu zamilováni, jejich vztah byl plný hádek a rozchodů, od roku 2010 byl jejich vztah jako na horské dráze. Každý hold toužil po něčem jiném. Zatímco zpěvačka si od začátku přála klidný vztah, Justin si užíval života bouřliváka.

Neustálé zpěvákovy úlety dohnaly Selenu Gomez až na psychiatrii! Stres, deprese a zákeřná nemoc lupus nebylo dobrou kombinací a podepsaly se, jak na jejím psychickém stavu, tak i fyzickém! Když už bylo vše na dobré cestě a Selena si našla nového partnera, zpěváka Weeknda, opět do toho zasáhl Justin, který zpěvačku prosil o odpuštění. Tak se stalo, ale dlouho to nevydrželo. Po posledním rozchodu si asi konečně Bieber uvědomil, že stačilo, a požádal svou novou lásku Hailey Baldwin o ruku.

Podle serveru TMZ proběhly zásnuby na dovolené na Bahamách. Krátce po vyřčení se všude objevily fotografie, na kterých Hailey ukazuje obří zásnubní prsten s diamantem. Ani jeden z dvojice zatím zásnuby oficiálně nepotvrdil, ale jak to vypadá, to už je jenom otázka času.

Témata: Selena Gomez Justin Bieber Hailey Baldwin fanousci Hailey Baldwin Fanoušci Seleny Gomez a Justina Biebra